Розглянуто Никита Родителев або Юра Задверняк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
295
Реакції
305
Бали
438
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):
Никита Родителев або Юра Задверняк
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:
www.wxc.29
4. Суть звернення:
Я зашёл в войс и вступил в перепалку с Надией Уайт. Она начала троить, и я сделал ей замечание по поводу её речи. Затем, вроде бы, Максим Суббота начал провоцировать меня, задевая честь моего клана, говоря, что мы ничего не можем, и тому подобное. После этого я ответил ему в дружелюбной форме, что сегодня на ВЧ всё было видно, после чего вышел из войса.Мне выдали тайм-аут на 4 часа. Я согласен, что нарушил правила, но считаю, что 4 часа — это слишком строго. При этом человеку, который меня провоцировал, никакого наказания не выдали.Прошу запросить откаты у модератора, который находился в войсе. Ник модератора Никита Родителев.
5. Докази (скріншоти/відео): запросить откаты у модератора
6. Дата видачі покарання:
02.08.2026

Нікіта Лізейник

01 | Пенсія
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
555
Реакції
337
Бали
545
Вітаю, шановний гравцю,

Ознайомившись з доказами до покарання, можу винести вердикт: оскільки Ви зайшли разом з іншим гравцем до войсу з метою провакування та підтримували його, відповідно до правил серверу отримали мут на згаданий час.

*Учасник(-и) серверу, який(-і) підтримує порушення іншого учасника, отримає(-ють) також покарання як співучасник(-и).

Також варто зазначити, що слова згаданих гравців не несли конфліктного характеру, на відміну від Ваших, через що вони не отримали покарань.

[ РОЗГЛЯНУТО ]
Приємної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі