Розглянуто Никита Сапир / Ухід в інтер'єр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Никита Сапир [94026]
  2. Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
  3. Суть скарги: Патрулював по місту і побачив як данний громадянин проїхав на червоний колір і поїхав зразу за ним таймкод (00:12-00:40) зупинив данного громадянина представився дав своє посвідчення назвав причину зупинки попросив паспорт для встановлення особи та виписання штрафу і під час того як я хотів виписати штраф данному громадянину він просто поїхав і хотів не отримати штраф таймкод (00:41-01:37) і я відкрив вогонь по автівці громадянина який тікав щоб він не скрився з місця погоні таймкод (1:38-1:50) і після цього я поїхав за данним громадянином підїхав до автівки і бачу що його там нема і він побіг в сторону епіцентру і зайшов в інтер'єр таймкод (1:56-2:15) і данний гравець порушив правило серверу а саме 6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 09.04.2025

Зейн Рейнхард

Кандидат посаду Міністра МВС | Чорноморський Край
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
115
Реакції
79
Бали
73
Вітаю!
Гравець 94026 отримує покарання: 6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі