Розглянуто Ннрп Пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
43
Реакції
23
Бали
11
1.Нікнейм гравця:26096
2.Особистий нікнейм:Ілля Тейлор
3. Клан порушника: TUMAN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:-
5.Суть скраги:Данний Гравець почав по мені вогонь,потім він натягнув на мене стяжки та почав збирати бутилки,а вже потім почав грабування
А також данний Адміністратор Кирилло Бакулін Проігнурував моє сповіщщеня він бачив повну рп сітуацію та прогнурував її
6. Докази (скриншот/відео): Тик Тик
7. Дата порушення: 02.03.2025

Денис Верман

.......
Активний гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
1,478
Реакції
443
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець [26096] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. + 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано + 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; + 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; - /pban 5

Гравець [90763] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. - /jail 60

Клан TUMAN отримує догану за порушення правил
проведення пограбувань від лідера клану

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі