Роман Драгов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Тра 2025
- Дописи
- 60
- Реакції
- 72
- Бали
- 63
- Нікнейм гравця: Тоні Житомирський, Дава Борщук, Кирило Громов, Назар Могила, 79122
- Особистий нікнейм: Олександр Дзюбан
- Суть скарги: Ми запропонували працівнику НПУ(Стас Хімік) провести спільне ГРП з викрадення його, він погодився, щоб всі розуміли що робити ми запропонувакли йому спочатку поїхати на місце викрадення щоб ми йому все пояснили і всі розуміли що робити, він добровільно сів в авто до нас і поїхав з нами, там ми йому сказали щоб він зайшов в наш чат діскорд щоб ми в голосовому йому все пояснили, він погодився, ми кинули йому запит, телефонували в дс, але він не відповідав, в грі казав що нічого не приходить і ми просто стояли всі чекали коли він підключиться до нас, поки стояли і чекали приїхали співробітники НПУ чи СБУ арештували нас, на той момент ще жодного викрадення не було. На вимогу викликати адвоката не реагували, пояснюючи їм що викрадення не було не реагували. Кирило Громов озвучував причину "Причина затримання Дава Борщук". Під час перевезення мене з СБУ до НПУ, працівник який мене арештовував вилетів через лобове і тим самим з мене пропали стяжки, я використав цей момент для спроби втечі, вони спробували знову арештувати, в результаті почалась перестрілка під час якої вони використали тайзер. ТАкож на фрапсі присутні моменти НоНРП, неадекватної поведінки. Повний запис від початку до кінця можу надати. Моменти перед арештом і те як домовлялись зі Стас Хімік можна подивитись в скарзі Лія Цезар
- Докази (скріншот/відео): доказ що ми намагались запросити Стас ХІмік в діскорд для пояснення РП ситуації яку планували, реакція на прохання надати адвоката, причина затримання та коментарі Кирила Громова, неадекватна поведінка Дава Борщук, використання тайзера в перестрілці
- Дата порушення:23.09.25