В очікуванні Нова автівочка

Стас Хідеякі

Тернопільський хлопчик
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
15
Бали
58
Шановні розробники Ukraine GTA, ми знаємо що ви любите додавати усяке цікавеньке до гри, тож пропоную додати автівку Mazda Furai. Як на мене це авто чудово вписалося б в атмосферу гри і зацікавило не малу б кількість людей своїм зовнішнім виглядом.

Вид спереду
1000016311.jpg

Вид ззаду
1000016313.jpg

Вид збоку
1000016314.jpg

Тому було б чудово якщо це легендарне авто покорило б простори Ukraine GTA, адже його історія дійсно вразлива та сумна, тому у грі це нагадувало б про це неймовірне авто

Останнє редагування:

Вячеслав Александров

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
56
Шановні розробники Ukraine GTA, ми знаємо що ви любите додавати усяке цікавеньке до гри, тож пропоную додати автівку Mazda Furai. Як на мене це авто чудово вписалося б в атмосферу гри і зацікавило не малу б кількість людей своїм зовнішнім виглядом.

Вид спередуПереглянути вкладення 412380
Вид ззаду
Переглянути вкладення 412381
Вид збоку Переглянути вкладення 412383
Тому було б чудово якщо це легендарне авто покорило б простори Ukraine GTA, адже його історія дійсно вразлива та сумна, тому у грі це нагадувало б про це неймовірне авто
🔥

Адріан Грозa

Авторітет
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
3
Бали
8

Вид спередуПереглянути вкладення 412380
Вид ззаду
Переглянути вкладення 412381
Вид збоку Переглянути вкладення 412383
Підтримую! (ЗА)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі