В очікуванні Нова автівочка

Стас Хідеякі

Тернопільський хлопчик
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
13
Бали
8
Шановні розробники Ukraine GTA, ми знаємо що ви любите додавати усяке цікавеньке до гри, тож пропоную додати автівку Mazda Furai. Як на мене це авто чудово вписалося б в атмосферу гри і зацікавило не малу б кількість людей своїм зовнішнім виглядом.

Вид спереду
1000016311.jpg

Вид ззаду
1000016313.jpg

Вид збоку
1000016314.jpg

Тому було б чудово якщо це легендарне авто покорило б простори Ukraine GTA, адже його історія дійсно вразлива та сумна, тому у грі це нагадувало б про це неймовірне авто

Останнє редагування:

Вячеслав Александров

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Шановні розробники Ukraine GTA, ми знаємо що ви любите додавати усяке цікавеньке до гри, тож пропоную додати автівку Mazda Furai. Як на мене це авто чудово вписалося б в атмосферу гри і зацікавило не малу б кількість людей своїм зовнішнім виглядом.

Вид спередуПереглянути вкладення 412380
Вид ззаду
Переглянути вкладення 412381
Вид збоку Переглянути вкладення 412383
Тому було б чудово якщо це легендарне авто покорило б простори Ukraine GTA, адже його історія дійсно вразлива та сумна, тому у грі це нагадувало б про це неймовірне авто
🔥

Адріан Грозa

Авторітет
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
3
Бали
8

Вид спередуПереглянути вкладення 412380
Вид ззаду
Переглянути вкладення 412381
Вид збоку Переглянути вкладення 412383
Підтримую! (ЗА)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі