В очікуванні Нова робота "Лісоруб"

Дмитро Козаченко

Блогер Kozachenko
Реєстрування
23 Бер 2023
Дописи
56
Реакції
79
Бали
21
Вітаю шановні гравці та розробники Ukraine GTA
В цій темі я пропоную додати в майбутніх оновленнях нову роботу в нашу гру, а саме
"Лісоруб"

• Для чого воно буде потрібне?
Це буде нова робота на рівні з рибалкою, полюванням та фермерством(у теплицях), простіше кажучи робота-хоббі

• Як це буде працюватиме(моя пропозиція):
- Я думаю багато з вас пам'ятають на новорічному івенті, як ми збирали ялинки, тому з механікою рубки дерев проблем повинно не виникати
- Рубка дерева: пропуную або механіку яка є на роботі шахтаря/шукача скарбів, або щось схоже як на фермерстві, натискаючи на певну клавішу багато разів
- На ній можна розташувати лісопилку/дім лісника, в якій/якому можна буде продавати ті самі зрублені дерева та купувати сокири для рубки лісів
- Сокири можна придбати різних рівнів, чим вище рівень, тим міцніше буде сокира
- Також з цим хоббі можна робити завдання в бп(до речі в минулиш трейлерах, було показано завдання з лісорубом)

Снимок экрана 2024-07-08 151643.png

• Місце розташування:
Ця невеличка локація буде створена десь в існующему лісі(можливо навіть десь неподалік від Пущеводиці, або десь не подалік від чорнобиля на пустуючих полях)
  • Приклади, як це може виглядати:

Приклад скіна:
скин1.jpg
скин2.jpg

Приклад лісопилки:
вар1.png
вар2.png

Сподіваюсь вам також сподобається ця ідея, і ви проголосуєте ЗА, щоб розробники додали роботу "Лісоруба" до гри.
Всім гарного дня! Слава Україні!

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
За! Але ще можна зробити щоб з цієї роботи випадало дерево і у лісництві можна буде купляти і продавати його!

Дмитро Козаченко

Блогер Kozachenko
Реєстрування
23 Бер 2023
Дописи
56
Реакції
79
Бали
21
За! Але ще можна зробити щоб з цієї роботи випадало дерево і у лісництві можна буде купляти і продавати його!
Так в цьому і полягає суть роботи)
Треба добувати дерево і продавати його скупщику або на біржі

Я це не написав, але в планах було

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Так в цьому і полягає суть роботи)
Треба добувати дерево і продавати його скупщику або на біржі

Я це не написав, але в планах було
Ну просто, щоб була і можливість купляти дерево, тому що зараз на роботі пошуку скарбів дуже важко насобирати потрібну кількість дерева на якийсь Крафт, а в епіцентрі купляти дерево не можна

Реєстрування
27 Чер 2024
Дописи
27
Реакції
28
Бали
21
В цій темі я пропоную додати в майбутніх оновленнях нову роботу в нашу гру, а саме
"Лісоруб"

Це буде нова робота на рівні з рибалкою, полюванням та фермерством(у теплицях), простіше кажучи робота-хоббі

- Я думаю багато з вас пам'ятають на новорічному івенті, як ми збирали ялинки, тому з механікою рубки дерев проблем повинно не виникати
- Рубка дерева: пропуную або механіку яка є на роботі шахтаря/шукача скарбів, або щось схоже як на фермерстві, натискаючи на певну клавішу багато разів
- На ній можна розташувати лісопилку/дім лісника, в якій/якому можна буде продавати ті самі зрублені дерева та купувати сокири для рубки лісів
- Також з цим хоббі можна робити завдання в бп(до речі в минулиш трейлерах, було показано завдання з лісорубом)

Переглянути вкладення 226366

• Місце розташування:
Ця невеличка локація буде створена десь в існующему лісі(можливо навіть десь неподалік від Пущеводиці, або десь не подалік від чорнобиля на пустуючих полях)

Приклад скіна:
Переглянути вкладення 226367 Переглянути вкладення 226368

Приклад лісопилки:
Переглянути вкладення 226369 Переглянути вкладення 226370

Сподіваюсь вам також сподобається ця ідея, і ви проголосуєте ЗА, щоб розробники додали роботу "Лісоруба" до гри.
За

Сергій 123

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
140
Реакції
41
Бали
31
"Лісоруб"

Переглянути вкладення 226366

• Місце розташування:

Приклад скіна:
Переглянути вкладення 226367 Переглянути вкладення 226368

Приклад лісопилки:
Переглянути вкладення 226369 Переглянути вкладення 226370

За

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі