В очікуванні Новий бізнес || Покращення інтер'єру

Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
71
Реакції
42
Бали
23
Пропоную дати мені 100 мільйонів за ідею. А чи реалізовувати її, чи ні - це вже ваша справа.
1. Ідея полягає в тому, щоб створити систему побудови кастомного інтер'єру для власної оселі або бізнесу. Зараз на серверах одні й ті самі нудні та однотипні інтер'єри у помешканнях. Через це грати(РП) з друзями чи іншими гравцями вдома зараз взагалі не круто й нецікаво. От я, наприклад, хочу облаштувати притон у Михайлівці та розвивати там гру. Для цього я міг би поїхати в магазин меблів, закупити поштучно моделі стін, шпалер, цигарок, бонгів, сміття, килимів, вікон, диванів, горщиків для квітів і взагалі всього, що тільки здатні намалювати модмейкери. Потім розставити все вручну (за принципом, як це робиться з об'єктами фракції) і з нуля побудувати свій власний, унікальний інтер'єр. Якщо хочеш створити з нуля, то спочатку буде доступна лише гола коробка, стіни і т.д - вже сам гравець вирішує. Є 3 (або більше) видів коробок, чим вище клас хати (економ, середній, еліта), тим більший простір для творчості. Це, доречі, реалізовано на майже всіх иньших РП проєктах, які я знаю (засуджую максимально, бо все - кацапська *********************сосня)
Під час купівлі будинку з держу/у гравця - буде можливість або залишити той інтер'єр, який там уже стоїть, або скинути його до дефолтного. Також ви могли б створити кілька нових стандартних інтер'єрів, які згодом можна буде купити за ігрову валюту чи карбованці та встановити собі.
2. Власне.. створити новий бізнес - магазин меблів, де гравець буде закупляти моделькі з гри, що будуть зберігатись на окремий інвентар оселі, які потім можна розмістити в хаті

ХТО ЧИТАЄ - ТОЙ ЛОХ

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі