Лія Міллер
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 6 Лип 2025
- Дописи
- 161
- Реакції
- 390
- Бали
- 68
Нікнейм гравця: Джеймс Мороз, Даня Вишньовський, Кирило Сміт
Особистий нікнейм: 100546
Суть скарги: НонРп.
Грала на страйку приблизно 17:40-18:05 зі своїм знайомим, тільки закінчилась гра не встигла прогрузитися як вже стоять данні гравці вдягають кайданки. Як вияснилось вони вирішили навішати статті. Пакували за вчорашній захват блокпосту(03.11.2025 20:50). Вони не могли встановити мою особистість на БП, так як я була в масці, так само як всі хто були на цьому захваті. Документи ніякі їм не надавала. Без знання хто був на блок посту вони не могли сьогодні мене за це пакувати, тому Нонрп і перевищення повноважень
Почали вішати не зрозумілі статті, коли їх питали не хотіли пояснювати за них.
Тайм коди: 0.9 - завели в нпу
Від 0.37 до кінця - не зрозумілі процесуальні дії по Нонрп
Подивіться відкат з їхньої сторони з самого початку. Як вони мене знайшли, як пакували
Докази (скріншот/відео): Відео
Дата походження 04.11.2025
Особистий нікнейм: 100546
Суть скарги: НонРп.
Грала на страйку приблизно 17:40-18:05 зі своїм знайомим, тільки закінчилась гра не встигла прогрузитися як вже стоять данні гравці вдягають кайданки. Як вияснилось вони вирішили навішати статті. Пакували за вчорашній захват блокпосту(03.11.2025 20:50). Вони не могли встановити мою особистість на БП, так як я була в масці, так само як всі хто були на цьому захваті. Документи ніякі їм не надавала. Без знання хто був на блок посту вони не могли сьогодні мене за це пакувати, тому Нонрп і перевищення повноважень
Почали вішати не зрозумілі статті, коли їх питали не хотіли пояснювати за них.
Тайм коди: 0.9 - завели в нпу
Від 0.37 до кінця - не зрозумілі процесуальні дії по Нонрп
Подивіться відкат з їхньої сторони з самого початку. Як вони мене знайшли, як пакували
Докази (скріншот/відео): Відео
Дата походження 04.11.2025
Останнє редагування: