Розглянуто НонРп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Данік Хомс
2. Нікнейм порушника: Назар Легенда
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Особа Назар Легенда подав скаргу де 1-ше не видно чому затримували людину 2-ге НонРп якщо особа втікає в воду це рахуєтся нонРп але ніякого права Назар не мав плисти за людиною максиму це відкрити вогонь 3-тье як Назар затримує особу Деймон Хомс у воді ??? Також він сказав що він лівнув з гри але людина просто задихнулася через тещо його кафнули у воді!!!! Це одним словом БРЕД
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
6. Дата порушення: 12.03.2026

Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
1773729666086.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Відкого: МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
До кого: Данік Хомс
17.03.2026
Вітаю, хочу надати свою відповідь
Адміністрація спочатку повинна була відмовити вам у розгляді скарги, оскільки вона написана від третьої особи. Але добре…
Ви написали, цитую:
«Особа Назар Легенда подав скаргу, де, по-перше, не видно, чому затримували людину».

Я не зобов’язаний надавати повний відеодоказ, а лише ту частину, де чітко видно порушення.
Також ви написали:
«По-друге, нонРП - якщо особа втікає у воду, це вважається нонРП, але Назар не мав жодного права плисти за людиною, максимум - це відкрити вогонь».

З чого саме ви взяли, що я не маю «права плисти»? Якщо людина під час RP-процесу стрибає у воду, це підпадає під правило:
6.23. «Ухід у воду під час погоні» - заборонено уникати поліцейської погоні за допомогою води.

Щодо того, що я повинен був відкрити вогонь: по-перше, це вважалося б DM з мого боку, а якщо розглядати з точки зору RP — це порушення стадій застосування сили.
Читаючи далі, у мене просто зник дар мови: «Як Назар затримує особу Деймон Хомс у воді?»
Звичайно, якщо людина порушила RP, зайшовши у воду, я не повинен був просто стояти й нічого не робити.

«Також він сказав, що людина вийшла з гри, але насправді вона задихнулася через те, що її закували у воді».
Давайте розберемося: я не говорив, що людина вийшла з гри, а лише подав скаргу, щоб адміністрація перевірила логи і з’ясувала, чи справді людина задихнулася.

Отже, давайте зробимо висновок: спочатку ви подали на мене скаргу від третьої особи, ви не навели жодних аргументів щодо того, що саме я порушив.

ОЧІКУЄМО ВІДПОВІДІ АДМІНІСТРАЦІЇ

Полковник СБУ - Назар Легенда
Підпис:
1773729648426.png

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
З гравцем буде проведена бесіда щодо РП відігрувань, видати покарння не можу, оскільки перші порушення є від вас що ви не захотіли відігрувати РП, то вся ваша ситуації перейшла у Нон рп.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі