Розглянуто Нонрп +дм + блат + оск.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
Ваш нікнейм: Фредеріко Діпсайз
Нікнейм гравця: Ян Золото
Дата порушення: 26.11.22
Опишіть ситуацію: Під час рп ситуації блат від іншого гравця + оск. + дм + без рп
Скріншот/відео від свого обличчя: Тут
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 1:10 оск.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Добрий день,я лідер мерії м.Харків Томас Хомс.На вашій відеофіксації можно побачити образу зі сторони Яна Золото,але ДМ-а я не бачу.Почалася стрільба,він як охоронець мерії вирішив заступитись та захищати людину.Тому ті хто були зі зброєю по тім особам він і почав стрільбу.Я можу помилятися,але я сказав свою думку зі сторони те,що я побачив.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Артем Деде отримає покарання за наступним пунктор:
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]

Ян Золото отримає покарання за наступним пунктом:

6.8 - Образа,кривда гравців. [Мут 60-300 хвилин]
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]
Фредеріко Диспайз отримає покарання за наступним пунктом:

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі