Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
3.Суть скарги: Зробили викрадення співробітника НПУ.К. Відіграли повністю рп приїхав Лукас Золото на переговори порушив наші умови у вигляді грошей ми йому сказали щоб він їхав та кидав гроші на банківський рахунок співробітник послухав та поїхав через 2-хв він зі співробітниками СБУ та НПУ тупо поїхали на таран і почали тулить нас одного мого друга затримав та передали в СБУ іншого викинули на дорозі, а нас з Максимом вбили, хоча перед смертю я відіграв детонацію вибуха. Прошу зняти з посади за некомпетентність та незнання статуту МВС + Правил проєкту. Також провести бесіду з високопосадовців на тему правильну відігровку викрадень та донести то особового складу. Дякую.
Початок відігровки-5:20
Умови сприводу грошей-11:22
Початок переговорів-21:56 закінчення 23:40
Початок нонрп дії від держ структур-25:11 закінчення 25:42
Вітаю вас, Шановний дивлячись на вашу скаргу ви вписали Ім'я порушника Лукас Золото.
Хочу вам сказати що я приїхав з фальшивою готівкою по РП тому що в реаліях вашу картку вже давно би заблокували так як я приїхав з готівкою а потім відправився до АЗС,після чого я сказав співробітникам СБУ та НПУ заїзжайте після того як я заберу свого співробітника.
Співробітники НПУ та СБУ не послухались мене та поїхали одразу за мною на так званий штурм,я щиро перепрошую за цих співробітників але не бачу порушень від себе окрім МГ,наразі формується список та передасться лідерам даних співробітників,я хотів щоб це РП відігралось до кінця але так вийшло.
Також вважаю що зняти з посади буде недоречно,прикріплю тайм коди нижче на відео запис
5.25 я кажу спіробітникам СБУ та НПУ про те що спочатку забираю співробітника а потім тільки затримання або штурм
5.55 написав про це у держ.рацію
Всі співробітники були повідомлені я рахую що від мене грубих порушень не було!
Вітаю вас, Шановний дивлячись на вашу скаргу ви вписали Ім'я порушника Лукас Золото.
Хочу вам сказати що я приїхав з фальшивою готівкою по РП тому що в реаліях вашу картку вже давно би заблокували так як я приїхав з готівкою а потім відправився до АЗС,після чого я сказав співробітникам СБУ та НПУ заїзжайте після того як я заберу свого співробітника.
Співробітники НПУ та СБУ не послухались мене та поїхали одразу за мною на так званий штурм,я щиро перепрошую за цих співробітників але не бачу порушень від себе окрім МГ,наразі формується список та передасться лідерам даних співробітників,я хотів щоб це РП відігралось до кінця але так вийшло.
Також вважаю що зняти з посади буде недоречно,прикріплю тайм коди нижче на відео запис
5.25 я кажу спіробітникам СБУ та НПУ про те що спочатку забираю співробітника а потім тільки затримання або штурм
5.55 написав про це у держ.рацію
Всі співробітники були повідомлені я рахую що від мене грубих порушень не було!
Шановний такими діями які робимо ми неоф.орг. Ми перевіряємо вашу бойову підготовку. Дивлячись як сьогодні було проведено рп можу сказати що я бажаю, щоб усіх МВС було розформовано або їм робити переатестацію. Навіть якщо ми запросили кошти у вигляді переводу на карту ви все одно повинні їх перевести оскільки за цим стоїть життя співробітника якого викрали якби ми вкрали Президента і такою не компетенцією від сторони МВС ми побачили. Про яку охорону першої людини в країні може бути мова. Наразі я бачу зі своєї сторони що на даному заході головний були ви тому і відповідальність стоїть також за вами, будь ласка, прошу звернути увагу для всіх Лідерів/Замів, щоб вони не забували що закон, порядок, захист життя стоїть за державними структурами, а не за неоф.орг тому проводьте більше таких заходів навчайте ваш О/С, а не заходьте на 3-години в гру чисто постояти в кабінеті та класти один орган якій між ногами на фракцію.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.