Розглянуто Нон РП Коп | Влад Фарбей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,661
Реакції
1,289
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Влад Фарбей [119400]
  2. Особистий нікнейм: Андрій Косик
  3. Суть скарги: Стояв біля намету, коли до мене підійшли співробітники. Не встановивши мою особу, вони одразу одягли на мене кайданки. Під час ідентифікації особи співробітник СБУ намагався встановити мене за фото-роботом, не знімаючи з мене маску. Можливо, через затримку в прогрузці я не почув частину дій, тому рекомендую запросити відео-доказ від співробітника. Якщо ж він дійсно це відіграв — це може вважатися перетягом РП у свою сторону. Також мій рух обмежувався протягом 30 хвилин, що порушує правила державних організації, а саме: 2.44. Заборонено обмежувати рух гравця понад 30 хвилин (у / без кайданок). | Деморган 60 хвилин

Тайм-коди:

• 00:00 – 02:00 — видно, що без встановлення особи мене одразу затримують.
    • 03:30 – 04:40 — чути, як співробітник СБУ звіряє фото-робот, не знімаючи з мене маску.
    • 03:48 — співробітник СБУ пише в чат: «Нам сказали, що ви власник намету». Прошу перевірити наявність усної заяви від гравця, оскільки будь-хто може просто вказати на іншу особу, і її одразу візьмуть у кайданки. Якщо усної заяви не було, то дії гравця можуть бути неправдивими.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Відео-доказ мого перевезення не зберігся(можете запросити в співробітника СБУ). Фрапс де видно, що мій рух обмежували понад 50 хвилин, тобто на першому фрапсі видно як мене взяли у кайданки в 21:06, а відпустили в 21:50
  5. Дата порушення: 23.10.2025
P.S Якщо скарга буде ухвалена слідкуючою адміністрацією, прошу повернути мені мої речі, а саме які забрали, тайм-код на другому фрапсі 00:00-00:10 за правила державних організації 2.37.3:
2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2: працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн

Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.

Останнє редагування:

Святослав Наконечний

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
318
Реакції
144
Бали
88
Адреса
🇺🇦 Lviv ❤️
Веб-сайт
youtube.com
Вітаю, з працівниками буде проведено строгу бесіду, та видане попередження

Вам буде компенсовано кошти у розмірі за вилученні обєкти
А також було змінено ПКУ

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі