Розглянуто Нон РП СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
121
Реакції
55
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Даня Вальтер
2. Нікнейм порушника: Адам Арбитражник
3. Назва організації порушника: СБУ.
4. Суть скарги: Значить за нами була погоня, після чого працівники сбу підїхали та почали затримувати нашого друга, після чого ми, почали відкривати по ним вогонь. Данний співробітник дістав тайзер та бігав за нами хоча в нас була зброя в руках на відео видно як я почав по ньому наносити вогонь а він в свою чергу почав тікати, я вступив в бій з працівником сбу ця ж людина заарештувала мого друга в якого була зброя та він відкривав вогонь по співробітнику, також коли я ліквідував цього співробітника почав наносити прицільний вогонь в іншого він направив на мене тайзер та хотів зробити постріл з тайзера(але було кд по тайзеру). Тут від співробітника є грубі порушення прошу покарати його по всій мірі відповідальності. Також на нас залили скаргу тиць де нібито ми відкрили по працівнику СБУ просто так вогонь, виходить що данна особа яка залила скаргу ввела адміністрацію в оман.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
6. Дата порушення: 26.06.2026.

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
509
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!

На наданому вами відеодоказі не зафіксовано порушень з боку працівника PG, оскільки на відео не видно моменту, як на ваших друзів були одягнені кайданки.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі