Розглянуто Нон РП СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
34
Бали
23
1 ваш нікнейм :Денис Гаєчкін
2 нікнейм порушника:Данило Лоретті
3 фракція порушника :СБУ
4 суть :скарги я був на білій теслі ,мене зупинив працівник сбу ,я зупинився почекав а потім почав тікати ,вони моментально почали відкривати вогонь хоча 3 попереджень не було ,після того вони мене знайшли та почали таранити(ДБ),я сів в машину до незнайомця та ми почали тікати,після того як ми відірвались я пересів у свій інший автомобіль (авто було повністю затоноване) .ПОТІМ по мені почали стріляти по автомобілі ,по РП це без причини, так як вони не бачили хто є всередині
5 докази:

6: тайм коди

0:25-зупинили
0:40-почалась погоня
1:50 мене помітили ,одразу ж почали вести вогонь в ЗЗ

2:40 я сів в інший автомобіль
4:40 я пересів в іншу повністю тоновану машину
5:30 за рулем автомобілю працівник СБУ знову почав стрільбу

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,427
Реакції
1,248
Бали
253
Вітаю, надам відповіді на вказані вами тайм-коди.
1. Тайм-код 1:50 - вас повідомили про зупинку, але ви не зупинились, тому по вам відкрили вогонь (Не в ЗЗ) згідно ЗУ про СБУ:
Стаття 24. Застосування вогнепальної зброї
1) Співробінтик СБУ уповноважений застосовувати вогнепальну зброю:
- Для затримання особи, яку застали під час вчинення правопорушення і яка намагається втекти.
2. Тайм-код 5:30 - Працівник Данило Лоретті отримує деморган 30 хвилин та дисциплінарне покарання на посаді:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі