Зачинено Нон-РП дії Деня Райский та Діма Набанов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Деня Райский та Діма Набанов
2. Особистий нікнейм: Джеронімо Каділак
3. Суть скарги: Незаконне затримування від Деня Райский , та виписання штрафу за порушення правопорядку від Діма Набанов
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Тайм-код 0:15 - 0:46 незаконне затримання, 2:20 - 2:30- нон-рп видання статті за порушення порядку
5. Дата порушення: 1.04.2023

Останнє редагування:

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Шановний гравець, перебуваючи у цій ситуації, по-перше, чому ви не почали спочатку записувати відео (чому ви скриваєте той факт в якому ви почали ображати та хамити співробітнику), по-друге , чому ви записуєте відео без звука? Будь ласка, передивіться правила подачі скарги на гравців і саме, як потрібно записувати відео-доказ, перед тим , як подавати скаргу, не вводьте будь-ласка в оман адміністрацію, можливо вам показати на відео, як ви почали реагувати на зупинку вашого ТС і далі як почали продовжувати себе поводити , не враховуючи РП-ситуацію? Трішки відійдемо від теми, а саме те що у вас 3 статті, вам нічого не говорить про "незаконне затримання"?

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
Так покажіть, я ж не проти, їхав на роботу, ніхто мене спочатку не зупиняв, тільки я почув зупинився, за образи нічого не повинен пояснювати так як затримання та вся ця "клоунада" зовсім не по рп

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
Вітаю!
Проходила планова перевірка документів громадян на БП.
Було зупинено вантажний автомобіль - в ному знаходився громадянин Джеронімо Каділак - можливо під дією наркотичних речовин.
(Водій не відразу зупинився по вимозі працівників Поліції)
І спричинив наїз на співробітника НПУ.
Тільки з 4 попередження надав документи.
Після перевірки документів по КПК - було виявлено що громадянин знаходиться в розшуку.
І зарештовано на місці БП - для доставки у відділок НПУ.
Після зачитування прав гомадянину - Він начав посилати співробітників Поліції і грубити.
Фактично відмовився від правового захисту.
Все було в рамках чинного законодавства України.

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
1. Я мав зупинитись по серед дороги?, звісно я відїхав з проїзду, наїзд був,(але була "очистка данних", та я фізично не міг зреагувати)
2. Звісно, а чому я повинен реагувати нормально на ваші не правомірні дії?, прав не було зачитано, та видано штраф за порушення порядку, це можливо якісь особисті образи?
3. Якщо ви вважали що я під дією речовин, ви ніяк не відреагували на це, ( направлення на експертизу, або викликати лікарів на огляд)

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
1. Я мав зупинитись по серед дороги?, звісно я відїхав з проїзду, наїзд був,(але була "очистка данних", та я фізично не міг зреагувати)
2. Звісно, а чому я повинен реагувати нормально на ваші не правомірні дії?, прав не було зачитано, та видано штраф за порушення порядку, це можливо якісь особисті образи?
3. Якщо ви вважали що я під дією речовин, ви ніяк не відреагували на це, ( направлення на експертизу, або викликати лікарів на огляд)
Ви не мали права перетинати БП - без перевірки документів.
Вже вбачаєтся (Непідкорення)
Ви переїхали співробітника Поліції.
І вже були на прицілі у співробітників Поліції - і фактично зупинилися вимушено.
Ви були в розшуку і були затримані.
Ваша неадекватна поведінка - не дала інших варіантів для співробітників Поліції. І для безпеки громадян ви були доставлені в відділок Поліції.) Можете чекати нарколога - вже виїхав)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі