Схвалено Нон РП затримення + Оск + розмова російською

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Романтик

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2025
Дописи
119
Реакції
76
Бали
33
1. Дмитро Романтик
2. Сергій Дегтярьов , Богдан Малюк
3. СБУ
4. Суть скарги : Почну с того що с початку відео в мене не було PG так як я зразу почав виходити з машини але була затримка інтернета.

По перше: Працівник СБУ Богдан Малюк Зразу почав кричати і вживати не Цензурну лексику.

По друге: Працівник СБУ Сергій Дегтярьов Зразу надів на мене кайданки навідь не провіривши мої документи і сам не представився . І ще хочу замітити що мої документи не були провірені навідь коли мене кинули заграти.

По третє: Працівник СБУ Богдан Малюк постійно розмовляв на російській мові , постійно вживав нецензурну лексику і моментах говорив в мою сторону образливі слова .

Цих два Працівника СБУ ніразу не відіграли РП процес нормально та адекватно. Вони занадто сильно зловживають своїм статусом та положенням Особливо Працівник Богдан Малюк .

Прошу Слідкуючого Адміністратора розібратись в Цій ситуації . Дякую за Увагу.

5. Докази (Відео ) : Тиць ( НОН РП 0:23) ( Провркація 01:43) (НОН РП та знущання 03:00 ) ( Оск 03:32)

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!
Адміністрацією сервера було повторно детально розглянуто скаргу на гравців Сергій Дегтярьов [ID 227665] та Богдан Малюк [ID 228722]. Перевірено відеодокази, текстові та голосові логи, а також повний контекст ситуації, що передував конфлікту.

✅ Скаргу схвалити у повному обсязі.

🔎 Детальний розбір порушень

🔹 2.40 — NonRP Держ

Державні структури мають підвищений стандарт RolePlay-поведінки. Їх представники зобов’язані:
дотримуватися статуту організації;
діяти в межах службових повноважень;
демонструвати коректну та професійну поведінку;
не допускати дій, що дискредитують державну структуру.

У наданих доказах зафіксовано системне ігнорування RP-канонів, відсутність належного службового відігравання, а також дії, що суперечать логіці державної ролі. Поведінка носила не поодинокий, а масовий характер, що посилює відповідальність.

🔹 5.10 — Неповажне ставлення до гравців

Зафіксовано прояви некоректного спілкування, що принижують честь та гідність інших гравців.
Адміністрація наголошує:
навіть у конфліктній RP-ситуації заборонено переходити на особистості, провокувати, висміювати або принижувати інших учасників проєкту.
Особливо це стосується представників державних органів, які повинні демонструвати стриманість та професіоналізм.

🔹 5.21.1 — Перетяг RP ситуації (Богдан Малюк)

Встановлено факти:
нав’язування власного сценарію без погодження іншої сторони;
примушування до відігравання;
вихід за межі логічного та допустимого RP-процесу.
RolePlay базується на принципі добровільної взаємодії сторін. Жоден гравець не має права змушувати іншого до певних дій або результатів без згоди. Подібна поведінка руйнує RP-атмосферу та порушує баланс ігрового процесу.

🔒 Призначене покарання

🔹 Сергій Дегтярьов — Warn та блокування голосового та текстового чатів на 120 хвилин.

🔹 Богдан Малюк — Warn та блокування голосового та текстового чатів на 205 хвилин (з урахуванням сукупності порушень, включно з 5.21.1).

Покарання визначене відповідно до тяжкості та кількості зафіксованих порушень.

📌 Додаткові дисциплінарні заходи

У зв’язку з масовим порушенням статуту та дискредитацією державної структури:

Лідерському складу СБУ зобов’язано звільнити обох співробітників.
Рекомендовано внести їх до ЧС МВС строком до 15 днів (на розсуд керівництва).

Державні організації повинні підтримувати високий рівень дисципліни. Якщо співробітники демонструють системні порушення, це підриває авторитет структури та негативно впливає на весь сервер.

⚖️ Важливе роз’яснення

Адміністрація розмежовує:

емоційний конфлікт у межах RP;
та системне нехтування правилами.
У даній ситуації порушення носили саме системний характер, що підтверджено матеріалами перевірки.

Ми закликаємо всіх гравців, особливо представників державних структур, дотримуватися:

RP-логіки,

службової субординації,

поваги до інших учасників,

принципу добровільності RP-взаємодії.

Схвалено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі