Кіліан Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 273
- Реакції
- 177
- Бали
- 63
- Нікнейм гравця: (68183)
- Особистий нікнейм: Ігор Вівсянка
- Суть скарги: мене зупиняє поліція та я починаю втікати не зміг увійти в поворот та вдарився в забор потім перелізаю через забор та ховаюсь за бідувлею він ніяк не міг мене побачити та як там була огорожа тому це нон рп докази: ТУТ: дальше ми їдемо в участок і я прошу надати мені адвоката він надає мені адвоката. Ми стоїмо чекаємо адвоката і людина також з НПУ кидає скаргу на мене за образи, і адміністратор втручаючись в РП процес надає мені мут, та цей майор говорючи в офтоп говорить якусь несенітницю та говорить (відкат) і сміється відео докази : ТУТ. приїджає адвокат але я не маю змоги з ним поспілкуватися іза муту тому він вислухав все в діскорді рахую це також нон рп . Я також не міг зайти в діскорд тому вони зайшли в зачининий канал . Я роблю вивід що вони могли договоритися і все в цьому дусі.Після того як вони виходять з діскорду адвокат даже не відповідає , а майор під видом адміністратора говорить не в офтоп чат *шановний гравець ви тут? * відео докази : ТУТ : дальше адвокат говорить що була втеча та не підкора я згідний з рішенням але майор не перевіривши та не встановивши особу виписує розшук докази : ТУТ: хочу щоб дали догану , покарання
- Дата порушення: 11.7.2024