Розглянуто Нон Рп держ, образи// 68183

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: (68183)
  2. Особистий нікнейм: Ігор Вівсянка
  3. Суть скарги: мене зупиняє поліція та я починаю втікати не зміг увійти в поворот та вдарився в забор потім перелізаю через забор та ховаюсь за бідувлею він ніяк не міг мене побачити та як там була огорожа тому це нон рп докази: ТУТ: дальше ми їдемо в участок і я прошу надати мені адвоката він надає мені адвоката. Ми стоїмо чекаємо адвоката і людина також з НПУ кидає скаргу на мене за образи, і адміністратор втручаючись в РП процес надає мені мут, та цей майор говорючи в офтоп говорить якусь несенітницю та говорить (відкат) і сміється відео докази : ТУТ. приїджає адвокат але я не маю змоги з ним поспілкуватися іза муту тому він вислухав все в діскорді рахую це також нон рп . Я також не міг зайти в діскорд тому вони зайшли в зачининий канал . Я роблю вивід що вони могли договоритися і все в цьому дусі.Після того як вони виходять з діскорду адвокат даже не відповідає , а майор під видом адміністратора говорить не в офтоп чат *шановний гравець ви тут? * відео докази : ТУТ : дальше адвокат говорить що була втеча та не підкора я згідний з рішенням але майор не перевіривши та не встановивши особу виписує розшук докази : ТУТ: хочу щоб дали догану , покарання
  4. Дата порушення: 11.7.2024

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
843
Реакції
580
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Григорій Вайтович отримує покарання у вигляді:
NonRP - /jail 15-60

Те що казав співробітник у цьому відео це було сказано в оффтоп чат за це покарання він не понесе

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі