Розглянуто Нон Рп держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
238
Реакції
464
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Віллі Клауд
2. Нікнейм порушника: Деніс Котик
3. Суть скарги: людина повʼязала мене коли я був на зміні без причини( дивися мій стрім вважаю що це стрім снайп)
Тайм-коди:
0:35-043 попросив показати відео доказ через команду Me Do Try

1. Основні види RP

- Text RP (Текстовий RP) — гра за допомогою текстових відігровок (/me, /do, /try);

1:11 я кажу що не відмовляюсь надати документ а прошу показати докази

2:33 прошу їх відіграти РП так я на стріму і хотів покази людям що є рп ( на той час дивилися 50 людей )

2:40 об ясний чому не можу зайти в діскорд

2:42 він взяв мене без підстав в кайданки

3. Для затримання будь-якого державного службовця, співробітник, який проводить затримання, повинен мати вагомі підстави та докази кримінального порушення.

5. Для арешту будь-якого державного службовця необхідно спочатку відкрити кримінальну справу та подати клопотання про арешт.

Стаття 7. Заборонено проводити затримання, або арешт без законних підстав. - зниження / звільнення.

Стаття 26. Заборонено не виконувати / порушувати статут організації, посадових обов'язків, та інструкцій. - догана / зниження / звільнення.

3:00-4:07 Під час затримання працівника СБУ, йому не були повідомлені його права і,відповідно, правило Міранди.

5:15-5-20 Денис Котик сміється що забрав мене на стріму:

UKRAINE GTA додається нижче для ознайомлення.

8.2. Заборонений стрим снайпінг. | Деморган 30-90 хвилин

На мою думку П.Полковник Котик не знає правил та не заслуговує звання Полковника

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
5. Дата порушення:01.12.2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
— Запрошую вас з фігурантом справи у ролі порушника у войс для вирішення цієї ситуації —

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, та поговоривши з вами на цю тему у войсі, виношу свій вердикт, що:

Переглядаючи факти порушення, які були були зазанчені на відеодоказах з вашої сторони та доказах від порушника як зазначено в скарзі. Ви як Віллі Клауд вже не є працівником СБУ + отримали ваше покарання яке ухвалило ваше минуле керівництво. Врегульовуючі цей конфлік та об'єктивно оцінюючи всю ситуацію виношу вердик, що:

Денис Котик отримує одну догану та одне попередження відповідно до своїх правопорушень які були згадані у відео доказах з двох сторін.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі