Розглянуто Нон рп|НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
582
Реакції
1,103
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Ігорь Ротманс
  2. Особистий нікнейм:Шон Джонсон
  3. Суть скарги: Мене було затримано безпідставно. Я взагалі не зрозумів, яким чином було надягнуто кайданки через NPC, що є нонРП дією. При цьому мені не було зачитано права Міранди. Також незрозуміло, яким чином було видано розшук, якщо я не надавав свій паспорт. Тайм-код 0:14, 3:13.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 16.09.2025

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт: Розглянуто.

Гравець Ігорь Ротманс [230118] отримує покарання у вигляді попередження (WARN) за порушення правил державних організацій 2.40.
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Гравець Шон Джонсон [227322] отримує покарання у вигляді блокування чату на 45 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 5.4. 5.10.

5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі