Відмовлено Нон рп НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
28
Реакції
14
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Саша Кабело
2. Нікнейм порушника: Максим Халкон
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Працівник НПУ хілиться в бою хотя це заборонено
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 14.12.2025

Максим Халкон

Начальник КОРД, підполковник поліції 01 сервер
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
26
Реакції
34
Бали
21
Хочу сказати що спочатку хотів провести РП затримання, після того як я підїхав по мені відкрився вогонь з вікна + ФД + ДБ що є порушенням правил серверу.
Потім я їду і бачу знайому машину, після чого почав підрізати (Це не біло з моєї сторони ДБ так як сталось ДТП по РП) після чого я відкрив вогонь по колесам, потім почався вогонь по мені.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після детального розгляду Вашої скарги на гравця Максим Халкон [ID 222260], адміністрацією сервера було ухвалено наступне рішення.

Скаргу схвалити!

🔻 Призначити покарання:

Максим Халкон [ID 222260]
Деморган на 10 хвилин
за порушення пункту правил:

6.43 — Заборонено використовувати засоби надання здоров’я / бронежилети під час бою, не перебуваючи за укриттям, якщо по гравцю вже проходила шкода або його було вбито.

🧾 Пояснення рішення

На наданих доказах зафіксовано момент, коли відповідач використовував медичні засоби/бронежилет без належного укриття під час активної бойової ситуації, після отримання урону.

🔸 Порушення пункту 6.43

Дані дії є прямим порушенням правил сервера, оскільки:

• використання ХП або броні відбувалося під час бою;
  • гравець не перебував за укриттям;
  • ситуація не дозволяла безпечно та логічно відновлювати здоров’я в RP-контексті.

Подібна поведінка надає необґрунтовану ігрову перевагу та порушує баланс ігрового процесу. Санкція за даний пункт передбачає деморган строком до 30 хвилин, тому призначене покарання у вигляді 10 хвилин деморгану є мінімальним та справедливим.

🚨 Порушення статуту НПУ

Оскільки відповідач є працівником НПУ, додатково встановлено порушення внутрішніх нормативів фракції.

🔸 Пункт 3.29 Статуту НПУ
Працівнику забороняється порушувати правила Ukraine GTA.

У зв’язку з цим адміністрація:

➡️ зобов’язує Лідерський склад НПУ видати догану гравцю Максиму Халкону згідно з дисциплінарними нормами фракції.

Схвалено

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після детального перерозгляду Вашої скарги на гравця Максим Халкон [ID 222260] адміністрацією було ухвалено наступне рішення згідно нової інформації.

У розгляді скарги відмовити!

🧾 Пояснення рішення

Скарга була подана за пунктом 6.43 правил сервера, який забороняє використання засобів відновлення здоров’я або бронежилетів без укриття під час активного бою, якщо по гравцю вже проходив урон.

Проте, на наданих Вами доказах відсутнє однозначне підтвердження того, що відповідач використав засоби відновлення саме в момент бойового зіткнення та без укриття.

Зокрема:

• сухпайок може бути використаний до початку бою або перебуваючи за укриттям;
  • дія сухпайка триває до 10 хвилин, що означає, що відновлення здоров’я може відбуватись уже після його застосування;
  • на відео неможливо достовірно визначити точний момент використання сухпайка;
  • відсутні чіткі візуальні або часові ознаки, які б підтверджували, що відновлення ХП відбулося саме після отримання урону під час бою.

За таких обставин адміністрація не може з упевненістю стверджувати, що було порушено пункт 6.43, оскільки правила вимагають чіткої та беззаперечної фіксації моменту порушення.

🔒 Висновок

У зв’язку з відсутністю однозначних доказів порушення та наявністю альтернативного логічного пояснення (використання сухпайка до бою або за укриттям), покарання гравцю не призначається, а скарга відхиляється.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі