Розглянуто Нон рп від госкі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Саншайн

Лідер PARADISE 👑
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
124
Реакції
97
Бали
46
Вік
29
  1. Нікнейм гравця: не знаю
  2. Особистий нікнейм: Мері Хімбер
  3. Суть скарги: Я собі спокойно почала свій день, зашла в гру, вивела котіка на вулицю, покормила його, він собі покакав, та й тут мені нада було терміново відійти від пк. Мій персонаж залишився афк на вулиці з котом, біля своєї вілли, а так як афк не заборонено, я знала шо коли я повернусь до пк, я продовжу далі "спокійно" грати. І вот, коли я вернулась до пк, я якимось дивом опинилась в дніпровскому ДКВС. Так як у мене пропав бронік, і було всього 20 хп (а так буває тільки після смерті) я одразу зрозуміла шо мене вбили несвідомі люди в погонах. Ми ж знаємо, шо коли гравець афк вони не можуть відігравати нормально рп (та і не тільки коли хтось афк) а так як вони собі хочуть нафармити "легких грошей", вони просто вбивають людей, принципово, виловлюючи афкшерів на своїх домівках, знаючи або надіючись, шо в них є статті. Ще мене хвилює питання, чого коли я потрапляю за грати, я не бачу нікнеймів тих, хто мене вбиває, як це відбувається в простих гравців? Я дуже хочу, шоб ті хто будуть розглядати скаргу, знайшли хто це зробив і покарали його. Чекнути по логам, єсть же кіллбар. Ви маєте мені допомогти. Якшо у мене стоїть "порушення законів" то це десь 30хв, значить я потрапила в ДКВС 11:29 по укр. +- (на скріні німецький час)
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 14.01.2025

Останнє редагування:

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,156
Бали
253
f-Yg51po-1.gif

I3C5wl7.gif

Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившися з вашою скаргою та доказами в ній , можу винести вердикт.
Гравець №168949 отримує покарання у вигляді warn - Порушення правил Держ.Орг 2.38
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн

Схвалено!

З повагою Ст.Адміністратор Олександр Юрчишин
Відміного настрою та гарної гри на UKRAINE GTA❤️

I3C5wl7.gif

f-Yg51po-1.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі