- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 648
- Реакції
- 616
- Бали
- 153
- Нікнейм гравця: Ярчик, Андрюща...
- Особистий нікнейм: Роман Ярмоленко
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, хотів би написати скаргу на гравців Ярчик, Андрюша (Співробітники поліції). Дані співробітники закували мойого друга, я їхав за ними та хотів просто порозмовляти, на віткаті видно що то не я відстебнув кусачками гравця, а якісь інший. Якось по нон рп гравці зрозуміли що то зробив я та почали бігати за мною, коли я почав від них втікати гравці почали мене збивати з допомогою авто (DB), що є заборонено на нашому проєкті. Коли вони мене мало не "Вбили" без відігровки почали заковувати в кайданки. Коли ми вже приїхати до управління НПУ я почав їм говорити що то не я зробив, після чого я отримав відповідь "Та нічого страшного, посидим тебе" що я був дуже здивований словами НПУ. Коли вони вже почали викликати адвоката я почав їх ображати в оффтоп чат (я згідний з тим що я зробив, але то було на емоціях), що співробітники на це мені видали розшук коли я це все говорив в оффтоп чат. Після цього я викликав адміністратора та ми можемо зрозуміти що п.Марко мене не чув, бо працівниками НПУ було мені засунуто кляпа в рота без РП ВІДІГРОВКИ. Та п.Ярчик почав в мене просити паспорт коли він мене вже пробив по базі КПК, та виписав мені десь 4 розшука та один штраф "Порушення порядку громадського порядку" що цього я не робив. Прошу слідкуючих переглянути мій віткат та видати покарання згідно з правилами. Якщо не помиляюся НОН РП Держ. Також був ФД в ЗЗ. Дякую!
- Дата порушення:
- Тайм код Фрапс 1 - 0.06 видно що разкував не я\
- Тайм код Фрапс 1 - 0.21 фд в зз
- В 0.34 ми бачимо що працівник бігав за мною
- Тайм код Фрапс 1 - 1.24 ДБ
- Тайм код Фрапс 1 - 1.51 Другий раз ДБ
- Тайм код Фрапс 1 - 2.12 без відігровки тайзер від Ярчика
- Тайм код Фрапс 1 - 3.07 Сказали "Та нічого страшного, посидим тебе"
- Тайм код Фрапс 2 - 0.11 видали розшук "Не сплата штрафів" коли в мене вони були десь тільки на 40к
- Тайм код Фрапс 2 - 0.24-1.45 По словам адміна мене не було чути, коли я писав та говорив войс (Значить що мене замутили без рп НПУ)
- Тайм код Фрапс 2 - 1.01 виписав розшук "Образи співробітника НПУ" коли я це все говорив в оффтоп чат
- Тайм код Фрапс 2 - 1.57 видав просто так штраф
Також то що я говорив в сторону адміністраторів то не було як образа, я говорив як я вас люблю за вашу роботу)
Останнє редагування: