Розглянуто Нон рп держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Трокай

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
382
Реакції
321
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Олександр Трокай
2. Нікнейм порушника: Віллі Клауд
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.
Трапилась така ситуація з працівником СБУ. Я приїхав до будівлі СБУ, після чого до мене підійшов працівник СБУ та без жодного представлення й показу посвідчення одразу почав вимагати паспорт.

Я запитав причину перевірки документів. У відповідь мені сказали: «9.1 закон про СБУ, підозріла особа». Я запитав, яка саме підстава вважати мене підозрілою особою. Мені відповіли лише те, що у мене на обличі маска.

Потім
— не було першого попередження другого
— одразу почав погрожувати затриманням.

Після цього я написав у чат «ну ок», а працівник почав рахувати «раз, два, три» та одразу закував мене в кайданки.

Далі він без причини затримав дівчину та вдруге використав тайзер без RP-відігровки. Потім повідомив мені, що я затриманий за непокору.

Коли ми приїхали до НПУ, також були порушення RP:
— мене витягнули з автомобіля неправильно, хоча я сидів з іншої сторони;
— у кімнаті допитів не було RP-відігровки пристібання руки до столу;
— коли я попросив телефонний дзвінок, працівник відіграв RP, що розкував мені праву руку, ну я ж не можу системно достати телефон. Я йому кажу: Це ж саме. Він відповідає, що я зроблю ухід від RP. Ну вибачте, це не мої проблеми, бо працівник СБУ має відіграти RP, що пристібнув мене кайданку до своєї руки, і вже потім розкафати.

Також були питання щодо RP із біометрією:
— він відіграв сканування пальця не дуже RP
— потім він мене знайшов у базі навіть не зняв з мене маску та не перевірив, чи дійсно я є тією людиною, яку знайшов у базі даних.

Після цього мені дали якісь документи на підпис без нормального пояснення, а потім посадили.

Прошу адміністрацію перевірити ситуацію та дії працівника СБУ на наявність порушень RP та правил серверу.

Тайм-код
1:25 - Без підстави просто начав вимагати паспорт.
1:34 - Не представився та не надав своє посвічення.
1:43 - Сказав: стаття 9.1 закон про СБУ, підозріла особа.
1:53 - Підставою було те, що я шо я стою у масці, і через це він вважав мене підозрілим.
2:10 - Я написав: Ну на, уже хотів надати паспорт, я хотів надати паспорт, а він почав рахувати: Раз, два, три і одразу вдарив тайзером.
2:03 - Не було нормального першого попередженя одразу: Останній раз надайте паспорт.
2:15 - Закував невинну дівчинку.
2:17 - Використовував нецензурні слова.
2:20 - Другий раз ударив тайзером та не відігрував RP.
2:28 - Розкував дівчинку без RP відігровки.
2:31 - Сказав, що я затриманий за непокору, але не назвав статтю.
2:38 - Не відігрував RP, щовідкрив двері авто, або що закрив їх після затримання.
4:31 - Неправильно відіграв RP: мав сказати щось типу відкрив двері, витягнув людину, а потім закрив двері, але просто сказав, що дістав людину з авто. Також витягнув мене з машини, хочу я сидів з іншої сторони.
5:45 - Не відіграв RP, що відстібнув одну кайданку та пристібнув мене до столу або контролював мої руки.
5:52 - Неправильно відіграв RP під час телефонного дзвінка: я попросив дзвінок, він відстібнув праву руку, але по RP мав або пристібнути мене до себе, або повністю контрулювати ситуацію.
6:55 - Системно я не міг дістати телефон. Я попросив відіграти RP, що мене відстібнули, а він відповів що я можу вийти з гри, можу він так робити не буде.
7:42 - Я не міг подзвонити. Я сказав, щоб мене розкували по RP, а він відповів, що нічого мені не повинен робити.
8:12 - У мене вже була розкута права рука, але він чомусь ще раз «розкував» її.
9:27 - Пробив мене по базі даних за відбитком пальця, але маску не зняв і не перевірив, чи дійсно це я — Олександр Трокай.
9:57 - Я сказав: «Зніміть маску, ви навіть не бачили мого обличчя», а він відповів: «Навіщо, якщо я пробив по відбитках пальців».
10:05 - Не відіграв RP, що почав видавати розшук.
10:31 - Сказав мені підписати якийсь документ, але нормально не пояснив, що це саме за документ.
10:48 - Без пояснення статті одразу почав обшук. — Також погано відіграв RP під час обшуку: звідкись взяв латексні рукавички, але не відіграв, що їх дістав.Не дістав зіп-пакет або інші речі для перевірки. Провірив людину навпроти, нічого не знайшов, а потім «викинув» латексні рукавички в смітник, якого навіть поруч не було.
11:02 -Не відіграв RP, що взяв ключ і відкрив двері КПЗ, а просто написав, що провів людину в КПЗ та зняв наручники.

Дякую за увагу!

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення: 16.06.2026

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #73433 - отримає покарання (30 хвилин деморгану)
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15 хвилин
6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин
Також працівник отримає догану за скоєні дії

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі