Розглянуто Нон рп дії + нон рп коп (прошу головну адміністрацію розсудити все)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Дарков

Прокурорчик
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
22
Реакції
10
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Ігор Дмитраш, Віктор Петренко
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Дарков
  3. Суть скарги: Почалася ситуація з того що я просто покурив в приміщенні потім на мене викликали сбу, потім я потребував працівників поліції прибула поліція києва потім дніпра, я став розмовляти з працівниками поліції все виясняти, потім вони мене просто так почали обшукувати(я відмовився) і мене почали затримувати ні за що(потім з горем пополам мені прочитали міранду) привезли мене до відділку викликали адвоката адвокат не приїхав, почали мені шось там з алкотестером хімічить почали мене незрозуміло обшукувати(в прибавку до цього поліцейському ще якийсь Ігор скинув якийсь фрапс незрозумілий)потім сказали що в мене наркотики(навіть не перевірили цю інформацію, видали просто розшуку і посадили без нічого)Мій вердикт в тому що за це все просто штраф і все а вони почали творити дурь. Прошу в першому відео повністю ознайомитись з ситуацією.
  4. Докази (скріншот/відео):відео 1 відео 2
  5. Дата порушення: 08.04.2024
тайм коди: відео 1(27.48) відео 2(2.18,4.08,5.58)

Микола Чорновіл

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
467
Реакції
231
Бали
48
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:
За таймкодами наданими Вами у першому відео порушень не виявлено.
Стосовно другого відео, гравець Віктор Петренко отримує догану за неправильну видачу статтей а також з ним буде проведено розмову стосовно регламенту роботи.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі