Розглянуто Нон рп кайданки+обшук+нема отигровки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Чер 2025
Дописи
30
Реакції
6
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Артем Макиня
2. Нікнейм порушника: Олександр Фраген
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги: за мной бігав нпу хоті взяти в тайзер я по ньому стриляв потім перестав а він взяв мене в кайданки коли я держав м4 та його на прицелі потім він взяв та потачав без отигровки мене обшукувать та забрав все що в мене було але забрав саме дороге там м4 та гвинтівки а ще в мене була рушниця
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення:18.06.2026

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
404
Реакції
154
Бали
103
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Співробітник НПУ надав повний відкат де видно всю ситуацію

Гравець Олександр Фраген [37762] отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA та дисциплінарне стягнення у вигляді 1 попередження за порушення Правил Державних організацій
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

Ви отримає покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Щодо покидання гравцем гри при РП ситуації (арешті) то інформацію було перевірено і в нього стався виліт з гри, відповідно за це покарання видано не буде

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі