Відмовлено Нон рп копи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Ющенко

Новий гравець
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм гравця:Ігор Скакун
  2. Особистий нікнейм:Володимир Ющенко
  3. Суть скарги:Нрп копи приїхали,коли ми з кєнтом уганяли авто вони до нас підїхали,фрапс почався з того ,що вони просто висадили мене ,без рп ,після чого доїбались,потім попросили показати паспорт,я попросив посвідчення,мені відказали,я показав паспорт,після чого мене ударили тайзером,я їх прошу показати посвідчення,після чого вони мене ігнорять,міранда не була зачитана,мої претензії проігнорили,не було рп відігровки як висажують з авто
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 29.08.2023

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Даю вам 6 годин, щоб вказати тайм коди,так як відео довжиною більше 2х хвилин.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
Коли Вас висадили з автомобілю,працівник відіграв свою дію, це чути на вашому відео.Те,що ви просили посвідчення, на відео немає, поліцейський може не показувати його без прохання на це.
За не зачитану міранду працівник Ігор Скакун отримує догану за порушення Статуту організації ( П. 3.37 Обмежувати права громадян без законних підстав. Не дотримуватися правил затримання громадян.).

Схвалено.
#UPD: Працівник НПУ надав повний відеодоказ ситуації зі своєї сторони, де було чути,як він зачитав міранду. Працівник НПУ не отримує покарання, всі права були зачитані.

Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі