- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 640
- Реакції
- 1,145
- Бали
- 153
- Нікнейм гравця: 197100,85569
- Особистий нікнейм:Максимка Дніпровський
- Суть скарги: Я їхав і врізався в поліцейську автівку і вони почали мене зупинять потім мене почав таранити адвокат
- 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин.
- Потім адвкокат почав матюкатись 5.8. Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин.
- Після того працівник поліції почав забирати в мене права не взявши в мене паспорт як він дізнався що я Максимка Дніпровський?
- Потім працівник поліції виписав мені розшук Втеча якщо на фрапсе було видно що втечі не було бо в мегафон не було сказано зупинитися а просто включили мигалки і вони не правильно використовували мегафон бо вони не дали трьох попередженнь а дали 3 попередження відразу якщо я не зупинюсь то вони відкриють вогонь тобто тут втечі не було.
- Тайм-коди
- 1.22 я врізався у поліцейских
- 1.41 адвокат почав мене таранити та було чутно як в мегафон сказали останне попередження а де перше попередження а відразу дають останне.
- 1.47 адвокат навмисно мене таранить
- 2.55 адвокат почав матюкатись
- 9.35 и тут в мене запитання як праціник знайшов мене по базі якщо він не взяв відбиток пальцю і навіть я йому не давав паспорт звідки він мене знає?
- 10.23 працівник почав виписувати розшук на встановивши мою особу
- Шановна Адміністрація я хочю щою працівники отримали своє покарання бо я підозрюю що адвокат був п*яним я думаю за таким працівником треба спостерігати що він робить бо він реально робить багато порушень.
- Докази (скріншот/відео): тут
- Дата порушення: 21.10.2024
Останнє редагування: