Розглянуто Нон рп коп, Неадекватний адвокат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,145
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: 197100,85569
  2. Особистий нікнейм:Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги: Я їхав і врізався в поліцейську автівку і вони почали мене зупинять потім мене почав таранити адвокат
  4. 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин.
  5. Потім адвкокат почав матюкатись 5.8. Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин.
  6. Після того працівник поліції почав забирати в мене права не взявши в мене паспорт як він дізнався що я Максимка Дніпровський?
  7. Потім працівник поліції виписав мені розшук Втеча якщо на фрапсе було видно що втечі не було бо в мегафон не було сказано зупинитися а просто включили мигалки і вони не правильно використовували мегафон бо вони не дали трьох попередженнь а дали 3 попередження відразу якщо я не зупинюсь то вони відкриють вогонь тобто тут втечі не було.
  8. Тайм-коди
  9. 1.22 я врізався у поліцейских
  10. 1.41 адвокат почав мене таранити та було чутно як в мегафон сказали останне попередження а де перше попередження а відразу дають останне.
  11. 1.47 адвокат навмисно мене таранить
  12. 2.55 адвокат почав матюкатись
  13. 9.35 и тут в мене запитання як праціник знайшов мене по базі якщо він не взяв відбиток пальцю і навіть я йому не давав паспорт звідки він мене знає?
  14. 10.23 працівник почав виписувати розшук на встановивши мою особу
  15. Шановна Адміністрація я хочю щою працівники отримали своє покарання бо я підозрюю що адвокат був п*яним я думаю за таким працівником треба спостерігати що він робить бо він реально робить багато порушень.
  16. Докази (скріншот/відео): тут
  17. Дата порушення: 21.10.2024

Останнє редагування:

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
211
Бали
103
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт!

З працівниками НПУ буде проведена сувора бесіда!
Працівнику ВРУ буде видане покарання у вигляді: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. |
Деморган 5-30 хвилин та 5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець 176237 отримає покарання: 5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі