Розглянуто Нон рп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій-Вячиславович

Новий гравець
Реєстрування
7 Кві 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
Вік
24
Ваш нікнейм: Віталій Вячиславович [149302]

Нікнейм порушника: Орест Кицун [230755]

Назва організації порушника: НПУ

Суть скарги: Працівник НПУ зупинили мене 0.52-1.01 до співробітника НПУ даю запитання "За якою статею КУпап ви хочете дати мені штраф" після чого співробітник поліції каже що за "Номерні знаки" тобто він не може назвати статтю з Купапа. Після питаю згідно якої статті закону про нпу мене зупинили він назвав 16 я запитую причину він каже їзда без номерних знаків каже предявити документи я кажу добре але згідно якої статті він хоче виписати мені штраф по адміністративному кодексу України (Стаття адмін кодиксу глава 4 стаття 29 пункт 3) 1.08- спіробітник надає вимогу надати паспорт і тех паспорт
1.10-Я запитую в копа згідно з якої статті з адмін. кодексу ви хочете виписати мені штраф за їзду без номерних знаків?
1.21- коп мені каже "За їзду без номерних знаків" після я у третій раз запитую про Купап- 1.24. 2.02 коп дає мені першу законну вимогу надати документи 2.07- Я в пятий раз запитую -згідно якої статті ви мені хочете дати штраф.. 2.16- коп повторяє ще раз без вимоги надати документи 2.20- Я кажу що питання не змінне 2.23- коп каже що після третьої законної вимоги я буду затриманний Увага через втечу. 2.27 2.44 знову вимагає в мене документи-2.47-2.56 я в останній раз запитую про статтю Купап. 2.56-3.00 У відповідь відповідає мені 4.3 3.20 3.28-3.32 незаконно мене витягнув з могож авто 3.29-коп затримав невинну особу яка стояла біля нього 3.37 відкатив кайданки 3.39 перевищив службові обовязки і ударив мене тайзером і після затримав 3.44
Доказ порушення (скриншот/відео): Докази

Дата порушення: 12.07.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,425
Реакції
1,248
Бали
253
Вітаю, працівник озвучив статтю з ігрового планшета, на жаль, вони відрізняються від статтей які знаходяться на форумі, в майбутньому плануються зміни, на разі співробітники озвучують статтю з ігрового форуму. КУпАП (Форумний) - розроблений для роботи суддів та написання Кримінальних Проваджень. Щодо тайм-коду 03:29 - порушень не вбачаю, оскільки працівник відкатив цю дію.
Гравець Владислав Остафій [75366] - отримує мут на 60 хвилин:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Гравець Віталій Вячиславович [149302] - отримує мут на 30 хвилин:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі