Зачинено Нон рп+ несоб. Суббординации

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Владислав Андрійович, Саша Литвин
2. Особистий нікнейм:Франческо Шедоу
3. Суть скарги:Пришел поставить номера на машину,начали спрашивать документы,я сказал что я их с собой не ношу,и они на улице в машине,вместо того чтобы нормально все отыграть,они начали мне тыкать,тем самым нарушать суббординацию(еще говорили на рус языке,а им как я знаю это запрещено),звать зачем-то к кпз(я так понял чтобы сразу посадить или проверить есть ли у меня розыск).Потом мы пошли на улицу за паспортом,в это время пока мы ишли"Саша Литвин" у меня запрашивал документы,тем самым мне выдался розыск 1.8,хотя паспорт с машины я еще не достал,а потом он просто без отыгровки завязал меня и отвел к кпз,а "Владислав Андійович" в этот момент кричал красава.Как вы считаете,это нормальное поведение сотрудиков полиции?
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 07.04.2023

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
3. Суть скарги:Пришел поставить номера на машину,начали спрашивать документы,я сказал что я их с собой не ношу,и они на улице в машине,вместо того чтобы нормально все отыграть,они начали мне тыкать,тем самым нарушать суббординацию(еще говорили на рус языке,а им как я знаю это запрещено),звать зачем-то к кпз(я так понял чтобы сразу посадить или проверить есть ли у меня розыск).Потом мы пошли на улицу за паспортом,в это время пока мы ишли"Саша Литвин" у меня запрашивал документы,тем самым мне выдался розыск 1.8,хотя паспорт с машины я еще не достал,а потом он просто без отыгровки завязал меня и отвел к кпз,а "Владислав Андійович" в этот момент кричал красава.Как вы считаете,это нормальное поведение сотрудиков полиции?
Почну з головного а саме з моменту фрабсу, я до цього сказав <Офф Топ> дуже шкода що ви цей момент не записали, друге не було видно повної картини всього діалогу, третє це те що я розмовляю Суржиком не вмію чісто Українською тут я не правий це моя вина що розмовляв Суржиком. До цього мені казали громадяни що треба знайти людину и (нікнейм) по рп я запитав як він виглядав він відповів шо весь в чорній одежды та масці я попросив документы, так як для мене ця людина була підозрілой, на що він сказав в машині на відео чітко було видно що я звав в кпз людей які до цього казали про нього він відмовився говоривши що я хочу посадити його в камеру <КПЗ> я можу висловлювати свою думку и казати Красава це моє рішення и вы мені не закриєте рота. Але я побачив якщо я зрозумів правильно MG metegaming на відео 4.19 Тайм код якщо я розумію то це МГ але все на рішення адміністратора, там іще чутно хочу щоб вам був Мьют за обзивання працівника(ів) поліції Буду згоден з рішенням адміністратора.
Також я не затримав вас та не посадив, а посадив вас Саша Литвин я висказав свою думку та рішення далі рішення адміністратора Чекаємо. Гарної ночі а якщо ранок Ранку. ???
Також примітка[ Не приймаються Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду. ВИНЯТОК: скарга буде розглянута у разі вказаного тайм коду!] Нагадую адміністратор може не розглядувати скаргу так як нема Тайм коду и ещё саме головне додам що [Змінення інформації розглядається як заводження адміністратора в оману а перезалиття фрапса та редагування (ЗАБОРОНЕНО) І буде відхилено.

Останнє редагування:

Владислав Каряка

Мы должны развивать коррупцию ?
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
318
Реакції
213
Бали
48
7.20. Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.

Приклад 1: Я не маю паспорта з собою.

Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
61
Реакції
33
Бали
21
7.20. Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.

Приклад 1: Я не маю паспорта з собою.
Так паспорт в машине... Машина же не в лесах каких-то, а под отделением

Мадара Сопрaно

Ты не вытянешь нас
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
126
Реакції
49
Бали
31
Закрито від флуду та передано слідкуючим за поліцією Харкова!

Мадара Сопрaно

Ты не вытянешь нас
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
126
Реакції
49
Бали
31
Шановний гравець, укажіть тайм код, де ви вважаєте де порушення від працівника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі