Розглянуто Нон рп не знание правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Вер 2025
Дописи
61
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:Владислав Договіренко
  2. Особистий нікнейм:Никитка Трембак
  3. Суть скарги:Дал 1 заккону вымогу после чего арестовал хотя нужно 3 плюсом я не далеко убежал и не сопротевлялся и они использовали спец средтсва куча раз открыл оффтоп короче все на видео
  4. Докази (скріншот/відео):
    1 тайм код первые 15 секунд угрожает, 2 тайм код 53 секунда представляеться 3 тайм код 1.8 1 минута 8 секунда кафает меня 4 тайм код 1.18 1 минута 18 секунд, тайзер хотя я не сопротевлялся, и не говорили что будут применять 2.15 2 минута 15 сек куча оффтопа 5 мин потом я у него спрашиваю какая статья он игнорит. В итоге посадил 10.9 непокора где непокора в чем непокора где законные требования не понятно)
  5. Дата порушення:29.10.2025

Останнє редагування:

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Фул откат кинь где ты бегал и провоцировал специально как меня так и другого работника хочу ещё подметить момент с его же видео тайм код. 1:09 секунд когда ему говорят предъявить документы ссылаясь на закон про нпу а он тупо убегает! Ко всему дополнительно вставь фул откат почему только с момента когда я уже последние слова тебе говорил и не показываешь что другой работник тебе говорил!)

Реєстрування
1 Вер 2025
Дописи
61
Реакції
10
Бали
11
Это фулл откат, плюс на фрапсе не видно что что тф сказал предьявить докумннты а так же законна вымога зупинитися, а так же не предупреждал что будешь юзать тайзер, жди ответа админа

Сергій Морозов.

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
68
Реакції
79
Бали
63
Вітаю, ознайомившись з вашою скаргою виношу вердикт

Гравець 60598 отримає покарання у вигляді деморгану на
20 хвилин

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. |
20 хвилин

Гравець 48918 отримує покарання у вигляді
warn

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. |
Warn

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі