Розглянуто Нон рп обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Адвокатес

Новий гравець
Реєстрування
4 Сер 2025
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Максік Хомка
2. Особистий нікнейм: Нікіта Адвокатес
3. Суть скарги: Нон рп обман, ми з гравцем домовилися на обмін машинами він погодився з умовами, а коли я йому кинув машину за назначену суму він написав ні та купив машину, потім закрив двері і казав що він не погодився за умовами і обзивав мене
4. Докази (відео/ скріншот)
5. Дата порушення: 12.08.2025

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Максік Хомка
2. Особистий нікнейм: Нікіта Адвокатес
3. Суть скарги: Нон рп обман, ми з гравцем домовилися на обмін машинами він погодився з умовами, а коли я йому кинув машину за назначену суму він написав ні та купив машину, потім закрив двері і казав що він не погодився за умовами і обзивав мене
4. Докази (відео/ скріншот)
5. Дата порушення: 12.08.2025
Администрация прошу заметить данный человек с ником Максик Хомка, не первый раз обманывает, на него было очень много жалоб.
Прошу забанить его по максимальному. И вернуть людям то на что обманул!

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
ти генийша я отказалса я не виноват то шо он кинул мне ето считай за 12кк он продал просто так шо не втыйкайте 3 гения
Гений на данный момент ты. Все знают что ты «скамер».
И да, ты написал «Так» после чего, как тебе уже пришло уведомление о покупке, ты написал «Ні», когда уже купил.
Так что не нужно обманывать, можно было с самого начала написать «Нет» когда он написал условие.

Артур Алабаєв

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
358
Реакції
93
Бали
73
Вітаю

Гравець
#120178 отримує покарання у вигляд:

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі