Відмовлено Нон рп погоня від СБУ К, Оскарження бану (догани)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Danya Kalashnikov

Козак
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
17
Реакції
11
Бали
6
1.Нікнейм Гравця:Артем Привид
2. Особистий нікнейм- Бабуин Мурчик
3.Суть скарги:

В четвер, в ввечері гравець Артем Привид розмістив скаргу на мене, на рахунок того що я вийшов з гри
Посилання на скаргу:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-3526-33022-Ухід-від-РП.245774/

По-перше, хочу зауважити вас на тому що я не порушував ПДР і на відео видно як я намагався вписатися в поворот, бо взяв великий радіус. На мою думку, це не рахується за порушення, але працівник СБУ на відео чітко говорить: « Не хоч його зупинити?» що говорить про те що вони вигадали причини затримання і порушують правила нижче:

Порядок затримання | ГУСБУ м. Київ
1. Основні положення:
1) Затримання людини не проводиться, якщо у Вас відсутні докази з моменту його правопорушення.

2) Перевіряти людину без відповідних на те причин, категорично заборонено!

4) Дозволяється перевірити людину, яка порушила правила дорожнього руху або громадську безпеку.

Можна зробити висновок, що шановні не маючи на те ніяких підстав до « зупинки громадянина з метою перевірки документів» вони вчинили погоню теж не маючи на те підстав.

По-друге, вони включили проблискові маячки з попередженням, в якому чітко сказано, що авто в розшуку, але вони ніяк авто не перевіряли чи воно є в розшуку чи ні, отже вони вигадали розшук, що порушує правило нижче:

Порядок затримання | ГУСБУ м. Київ

1. Основні положення:

3) Дозволяється перевірити людину яка схожа на людину в орієнтуванні! Орієнтування повинно бути дійсним та не вигаданим!

Отже, так як я відсидів бан, то в разі схвалення, прошу Вас зняти догану з клану STONIK та покарати СБУ за їх некомпетентність.
4.Докази нижче:

5.Дата порушення: 02.01.2025

Артем Привид

Звичайний клановець | 03
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
197
Реакції
88
Бали
33
Вітаю, шановний гравець. Згідно Примітки до 3 статті про зупинку т/з я маю право зупинити будь-який т/з без підстав. Щодо порушень ПДР, це НПУ вас можуть зупинити за порушення ПДР. А СБУ зупиняє з метою перевірки документів. А оскільки ви намагались втекти та ігнорували вимогу про зупинку, то це вже знак, що у вас був розшук. Під час погоні порушувати ПДР співробітникам дозволяється, тому я порушень зі своєї сторони не побачив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі