Розглянуто Нон рп пограбування від клану Toxic

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Козирний:)

Новий гравець
Реєстрування
16 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Матвій Козирний
2. Нікнейм порушника: Максим Хавіт 239782
3. Назва клану порушника: Toxic
4. Суть скарги: стояв собі авикашив нікого нетрогав тіп підбігає без любої отигровкі заковує мене в стяжкі після тогож краде в мене 7к грн а також броню прошу компенсувати мені мої гроші а також мою броню
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Додатково: Історія покарань гравця
6. Дата порушення: 25.02.26

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Вітаю, шановний гравець Матвій Козирний!
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Максим Хавіт[ID:239782] Отримає покарання "Бан 5 днів" За причиною -
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
Для повернення майна зверніться до розділу «Скарги на адміністрацію» з проханням про надання компенсації за порушення правил пограбування
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі