Розглянуто Нон рп , порушення Статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Сивенко

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Михайло Сивенко (2712)
2. Нікнейм порушника: Вікторія Медвідь(4075)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Зупинила поліція, видала штраф по водійському посвідченню та раніше (не показано на відео) я надав їй тех. Паспорт, де чітко видно, що авто куплено 03.06.2026(до 10.06.2026 є час поставити номера ) та поліція не має права видавати штраф за це. Я їй намагався це пояснити та почав сам шукати це на форумі! Хоча поліція має чітко назвати мені статтю хоча б.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
Таймкоди
2.39 - назвали Статтю зупинки 9 , хоча 9 стаття це Поняття поверхневої перевірки
3.10 Надання мною вод посвічення , 3.20-3.30 - видання мені Штрафу по вод. посв!!!
6. Дата порушення: 06.06.26

Вкладення

• Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.06.06 - 11.17.15.49.png
    Grand Theft Auto San Andreas Screenshot 2026.06.06 - 11.17.15.49.png
    1.7 Mб · Перегляди: 12

Юрій Федчак

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
516
Реакції
128
Бали
88
Вітаю.
Ознайомившись із наданими доказами від співробітника, виношу наступне рішення:

Вас було правомірно притягнуто до адміністративної відповідальності. Порушень під час встановлення особи не виявлено.

Щодо зауваження «2.39 – було названо статтю зупинки 9, хоча 9 стаття стосується поняття поверхневої перевірки» зазначаю, що номер статті Закону України «Про Національну поліцію» був вказаний коректно:
Стаття 9. Зупинення транспортного засобу
Поліцейський може зупиняти транспортні засоби у разі:
1. Якщо водій порушив Правила дорожнього руху;

Водночас у Кодексі України про адміністративні правопорушення не передбачено строків щодо отримання номерних знаків.
Стаття 10. Порушення правил дорожнього руху
Порушення правил дорожнього руху це злочин проти безпеки руху та експлуатації транспорту, який полягає у безпосередньому порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту

Номера положень 10-ї в цілому статті пов’язаних з порушеннями правил дорожнього руху:
4.3. Їзда на транспортному засобі без номерних знаків. Штраф: 40 000 грн.

Також водійське посвідчення є документом, що дозволяє ідентифікувати особу, оскільки містить ім’я, прізвище, категорії дозволу на керування транспортними засобами та фотографію власника, що дає змогу встановити особу громадянина.

Гравець Михайло Сивенко[2712] отримає покарання у вигляді муту на 60 хвилин за порушення правил UG, а саме:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

[Розгялунто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі