Відмовлено Нон-рп 1+1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Пандовіч

𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Марк Руденко
  2. Особистий нікнейм: 92274
  3. Суть скарги: хочу подати обьяву про про дажу авто пишу ось так " Продам т/з "Range Rover SVR". Мак. 285, багажник на 100кг. Чекаю на Б/У. Ціна: 6.500.000грн" поправилам і не перевишуючи ліміт по правилам, а він виставляє без мак. 285 багажник на 100кг а просто з чекаю на б/у і так 4 рази було. Прошу розібратись з данним гравцем і надати мені компенсацію так як гравець виставляв по своєму, я за що плочу взагалі за те щоб писали каз на як по своєму?. Тайм-Коди: с 0:00 по 1:50 бо відео на 2:15 хв.
  4. Докази (скріншот/відео):

Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
14
Реакції
24
Бали
13
Шановний Дмитро, надаю вам повторно відповідь як безпосередній учасник даної ситуації.
Під час розгляду та редагування оголошень, які нам надсилають громадяни, кожен співробітник ЗМІ керується прямим регламентом та правилами редагування оголошень. Я, як директор даної організації - не є виключеням. Під час розгляду вашого оголошення "Продам т/з "Range Rover SVR". Мак. 285, багажник на 100кг. Чекаю на Б/У. Ціна: 6.500.000грн", я зсилався на наступні правила публікації про продаж транспортних засобів:
[Транспорт] Продам а/м "BMW Х5" з елементами тюнінгу та д/н "HOFFMAN". Ціна: 20.000.000 грн.
[Транспорт] Куплю ваш автомобіль. Бюджет: Вільний.
[Транспорт] Куплю номери на автомобіль. Бюджет: Вільний.
[Транспорт] Продам вініл "Мультик". Ціна: Договірна.
[Транспорт] Продам м/т "Ducati Desmosedici" в максимальній комплектації. Ціна: Договірна.
Як ви можете бачити, в правилах чітко вказаний приклад редагування та публікації. Подробиці про будь яке дообладнання вноситься лише у випадку наявності деталей які можна змінювати, а саме: деталі та номерні знаки, всі інші подробиці ви обговорюєте безпосередньо з покупцем при зустрічі або по телефону. Таким чином пояснивши вам чому я саме так опублікував ваше оголошення, порушень зі свого боку я не бачу.

Якщо ви бажаєте, я можу компенсувати витрачені вами кошти у розмірі 2.175грн [25грн (один символ) * 29 (видалені символи) * 3 (кіл-сть оголошень) = 2.175грн]. Зв'яжіться зі мною в особисті повідомлення:
@mark_king1991

Гарного вам вечора!
Чекаємо відповіді Адміністратора!

P.S.: Ваша скарга написана не у правильному розділі. Подайте скаргу в розділі "Скарги на лідерів"

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
611
Реакції
898
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Переношу вашу скаргу у відповідний розділ
Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі