Розглянуто Нон рп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Balamyt23

Козак
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
141
Реакції
20
Бали
21
Ваш нікнейм: Денис Новик
Нікнейм гравця: Михайло Лебiдь
Дата порушення: 06.12.2022
Опишіть ситуацію: НОНрп стрельба в зз. (б.у) стояли на б.у подьехал зади заправки начал стрелять по Гражданину,в ответ я к нему подьехал было оскр.заснять нету возможности .есть скрины стрельбы.подьехал второй раз начал уже стрелять в меня. без причины.Не в первый раз вижу этого человека прошу решить эту проблему. НА ответ почему стрелял сказали заказали человека.Нпу теперь наемники?)
Скріншот/ від свого обличчя :

Нікіта Леон

Слідкуючий МВС
Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
116
Реакції
55
Бали
31
Вітаю, надайте відеодокази, будь ласка, скрінів в даній ситуації недостатньо. Даю 24 години, щоб прикріпити відеодокази.
На розгляді.

З повагою Модератор Нікіта Леон

Balamyt23

Козак
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
141
Реакції
20
Бали
21
У меня нету программ для записи.это раз.Если вы прикрываете людей на втором скрине четко видно как он просто берет стерляет без спец транспорта.
Я какую жалобу делаю все гос службы прикрывают.А других садят жду наказания.

Останнє редагування:

Нікіта Леон

Слідкуючий МВС
Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
116
Реакції
55
Бали
31
У меня нету программ для записи.это раз.Если вы прикрываете людей на втором скрине четко видно как он просто берет стерляет без спец транспорта.
Я какую жалобу делаю все гос службы прикрывают.А других садят жду наказания.
Поліція може відкривати вогонь у ЗЗ для зупинки порушника, по колесах транспорту, тому я й попросив відеодоказ. Але за те, що співробітник порушив статут, пересувався на ОТЗ під час службових обов‘язків, його буде звільнено та занесено до ЧС фракції терміном на 30 днів.
Розглянуто!

З повагою Модератор Нікіта Леон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі