Меліса Кроулі
Пенсіонер | Південна Україна
- Реєстрування
- 12 Жов 2024
- Дописи
- 216
- Реакції
- 281
- Бали
- 108
- Нікнейм гравця: Фарвикс Карбюраторщик і Юра Сачкавський
- Особистий нікнейм: Людмила Легенда
- Суть скарги: Розповім з самого початку. Ми приїхали до бункеру щоб мій соклановець переглянув чи зробилась партія алко. Під час цього я побачила що біля бункера катається автомобіль Pagani. Мій соклановець спокійно вийшов з бункеру сів в авто і почав рух, і одразу Pagani почала таранити, почали в войс говорити " притискаємось до узбіччя", тут виникає питання чому дані працівники проводять патруть на не зареєстрованому авто в ГУ СБУ та ще й без номерних знаків? Далі один з працівників вийшов з авто та почав стріляти по нашому авто чим і вбили мого сокланівця "Вбивство і таран тут". Коли вони стріляли то ховались за наше авто і коли вони зробили вбивство я сказала "офтопом на форум дурачки", мене по нон рп дістали з замкненого авто, я в них питала що за фокуси мені нічого не відповіли, а закували, "засунули" кляп на 3 хвилини і повезли в ГУ НПУ. Далі на питання за що я не отримала відповідь, ще мене почали общукувати без ордеру на це прокурора, а також вилучили з мене 4шт. М4 , на які я маю ще діючу ліцензію. Також дані особи на мої прохання не надали мені адвоката, не представились, не надали посвідчення, не сказали за що видали мені розшук, який одразу зняли видно по скріншотам, якось через смартфон почали розпізнавати особу, а також питання до Генерала СБУ як це в фракції може працювати особа з нон рп ніком? Чому працівникам СБУ дозволено проушувати ПДР і Правила UG? Так само прошу повернути мені те що забрали працівники, а саме 4шт. М4, і моральну компенацію за 3 не зрозумілих статті які мені видали а саме 1.8, 10.3 і 9.9. Нажаль відкату в мене було з тех причин, але адміністрація і Генерал може запросити відеофіксацію в даних працівників, бо згідно правил "Заборонено виїзжати в патруль без ввімкненої відеофіксації". Очікуємо рішення ГС Держ або ТВО ГС Держ з приводу даної ситуації.
- Докази (скріншот/відео): вилучення, нон рп розпізнавання особи, видача розшуків без причини
- Дата порушення: 09.11.2025