Розглянуто Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Пуков.

Отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
62
Реакції
27
Бали
23
Ваш нікнейм: Макс Пуков

2. Нікнейм порушника: Даня Боршук

3. Назва організації порушника: сбу

4. Суть скарги:я стоял на контак и поставил ставку на конт оставалась минута подбежал человек и говорит мой скин дороже твоей имущки у нас завязался спор и данный человек под ником Санди Милано говорит что хочешь кафну тебя говорю попробуй говорит щетай до 5 с после этого времини подъехали СБУ упаковали без причины отвезли за конти ( и у меня сбилась ставка за конт на видео видно) пусть покажут запись робочий СБУ они должны вести дальше выдно все на видео где Роботник СБУ говорит что Санти Милано меня арестовал-помог то есть это как бы кумовство или как они узнали что я в розыске и приехали на конти даже не спросив паспорта и ТД тп прошу ознакомиться з видео материалом и выдать наказание игрокам

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:01.15.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,581
Реакції
1,655
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виноу вердикт, що:

1. З працівниками СБУ буде проведена бесіда щодо затримання на контейнерах осіб та правил затримання.
2. На правду на вас було орієнтування через те що перед цим ви взаламали авто. Система по викраденню авто написала вам, що "Необхідно залягти на дно", оскільки у вас є розшук та КД на здачу авто, ви натомість поїхали на контейнери.
3. Те що було перед контейнерами ствердужватим не буду, оскільки у вас на доказі цього не видно.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі