Зачинено Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Фура

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
119
Реакції
68
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Саня Фура
2. Нікнейм порушника: федя батурінець
3. Назва організації порушника: нпу
4. Суть скарги: Ця неадекватна особа без вагомої на то причини просто так вирішила забрати в мене зброю його життю нічого не зашкоджувало з моєї сторони.
Мені цікаво на якій підставі ця неадекватна особа забрала мою зброю (снайперську гвинтівку в кількості 15 штук по 15 патронів)
Попрошу повернути
І покарати неадекватну особу з НПУ вона поступила по Нон Рп
Вона неадекватна особа відіграла в голосовий чат що вона достала базу КПК почала перевіряти ліцензії а натомість забрала зброю, без причини.
Тут нічого не сказано про обшук під час відправлення в ітт
Загальний порядок затримання особи:

1. Підійти до громадянина і представитись, за необхідності предʼявити службове посвідчення.
2. Повідомити причину, по якій ви звертаєтесь до громадянина (наприклад: вчинив злочин, став винуватцем дтп, вчиняє протиправні дії відносно співробітників.
3. Попросити особу надати паспорт. У випадку відмови - особа вважається злочинцем та затримується за непідкорення працівниками силових структур (ст.50 ККУ).
4. Взявши службовий планшет - перевірити особу по базі, якщо особа в розшуку затримати її з відповідною відігровкою кайданок.
5. Повідомити особу про причину затримання, а також обовʼязково зачитати права (Якщо особа не зрозуміла права то зачитуємо ще раз).

Права затриманого (міранда):

Ви маєте право зберігати мовчання!
Все що ви скажете може бути використано проти вас в суді.
Ви маєте право на один телефонний дзвінок який триває не більше 5-ти хвилин.
Також ви маєте право на власного або приватного адвоката.
Якщо у вас не вистачає коштів, адвокат може бути наданий вам державою безкоштовно.
Також ви маєте право не свідчити проти себе, та проти своїх близьких!
Вам зрозумілі Ваші права?

6. Якщо особа попросила адвоката під час затримання, після того як затримали викликаєте адвоката через міжфракційну рацію та чекаєте його прибуття, коли адвокат прибуває йому надається можливість поспілкуватися з затриманим та висловлювати заперечення і зауваження. У разі неприбуття адвоката протягом 15 хвилин затримання продовжується без нього.
7. Після розмови з адвокатом (або без такої, якщо адвокат не приїхав) особі виписується розшук по статтях, за які її затримано.
8. Після чого особа поміщується до ІТТ (КПЗ).

Як ви повинні представитись та дістати посвідчення :
Приклад звернення до громадянина:
"Бажаю здоров'я! З вами розмовляє(ваше прізвище та звання) Національної Поліції України , при потребі можу показати своє службове посвідчення!"
(Якщо громадянин бажає ознайомитись з ним, ви повинні показати громадянину своє службове посвідчення.)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Вілео у неї
6. Дата порушення: 30.07.2026

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
486
Реакції
722
Бали
153
Вітаю, переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі