Відмовлено Нпу К Безпредел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сашко Слобоженко

Шановний гравець
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
8
Реакції
39
Бали
16
  1. Нікнейм гравця: Ваня Бішоп(52438)
  2. Особистий нікнейм:Сашко Слобоженко (16720)
  3. Суть скарги:Я їздив шукав скарби різів 10 як не меньше сказав Я шукаю скарби на блокпосту потім чекав співробітника нпу поговорити мене взяли та затримали нізащо та незаконно та сказавши що адвокатів немає він і не дивився вони є чи немає поки я викликав приватних він вже потребував з мене паспорт небуло не адвоката не приватного не державного він взяв повидавав розшуки та посадив скільки ще таке беззаконня буде тривати дуже багато гравців змовчують про це посадили тай посадили а Сбу творить повний безпредел особливо новачки які правил незнають та затримують тому прошу переглянути склад всіх держ посад та все що вони виконують та звертаюсь до Генералів Нпу і Сбу уважніше слідкуйте за своїми підлеглими бо що хочуть те і роблять правил незнають та затримують тому особливо Ваня Бішоп(52438) як я зазначив вище проведіть йому інструктаж та покажіть де знаходяться правила гри та форум бо так як він затримує не затримують тому прошу видати покарання згідно порушень правил .
  4. Докази (скріншот/відео):
    Снимок экрана 2025-06-24 153049.png
  5. Дата порушення:24.06.25

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Скарга закрита від офтопу, на розгляді

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання вам!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Ваших доказів не достатньо для видачі покарання працівнику СБУ, та проведення додаткового "інструктажу"
Якщо у вас є відкат цієї ситуації - ви зможете повторно подати скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі