Розглянуто Нпу К//Олександр Михайленко,6766312//Массові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Олександр Михайленко,6766312
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:Зробили 1 попередження із 3 та відкрили вогонь навіть не попередили що відкриють вогонь почали порушувати субординацію затримали за втечу якої не було вона була біт якби я на всі 3 попередження почав би їхати або якби вони сказали в мегафон що це останнє попередження но ні першого ні другого не було а також порушували субординацію не однаразово а потім взагалі зʼясувалось що то взагалі полковник такі неадекватні люди не повинні працювати в НПУ а також той Ланос з яким було ДТП сам відмовився і сказав що було ДТП тому зі сторони НПУ не дорожче но виписувати штраф за ДТП якщо у двох сторон в ДТП нема питань до друг друга а також поліціейский який не полковник образив мене а сам цитую **закрий рот свой вафля** 2 рази а сам полковник мене 1 раз ударив тобто фактично зробив дм в зз а також мені всунув полковник другий раз кляп просто за те що я попросив докази це вже перевищення своїх повноважень
  4. Докази (скріншот/відео):Докази коди 0:10,1:37,1:41,2:08,11:04,12:44,13:39
  5. Дата порушення:05.08.24

Останнє редагування:

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
475
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Переношу скаргу у відповідний розділ!

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
306
Реакції
170
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Олександр Михайленко отримає наступні покарання: Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14 та проведу сувору бесіду
[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі