Схвалено Нпу К//Славік Мавдюк//Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Славік Мавдюк
  2. Особистий нікнейм:Артем Неєзжалий
  3. Суть скарги:поліцейський сказав як я відношусь до Пут**а я вирішив не відповідати так як рахую що це провокативне питання я йому про це сказав далі він запитав за Московію я йому сказал так як я відношусь до Пут**а чи до Московії після цього він почав мене ображати та назвав кацапом тобто розпал міжнародної ворожнечі так як я не кацап і це для мене образливо потім зробив дм що є порушенням статут і порушення держ організацій 2.38 тому прошу видати покарання і за розпал міжнародної ворожнечі та звільнити або видати догани данному співробітнику.
  4. Докази (скріншот/відео):Докази
  5. Дата порушення:07.11.24

Останнє редагування:

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
306
Реакції
170
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Славік Мавдюк отримає наступні покарання: "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин ; Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів та Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан

[Схвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі