Відмовлено Нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Бенедеита

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2025
Дописи
27
Реакції
48
Бали
16
1. Ваш нікнейм:Бодя Краймз
2. Нікнейм порушника:Денис Тимошик
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:стояв на парковці біля нру працівник підійшов попросив покинути територію я спитав на які підставі данний працівник не захотів говорити на які підставі пвсля чого я попросив його посвідчення щоб я знав хто він і що він данний працівник не надав мені посвідчення тому я міг не слухати те що він мені говорить покинути територію
5. Доказ порушення (скриншот/відео):відеодоказ візьміть у данного гравця
6. Дата порушення:22.01.2025

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,057
Бали
253
Вітаю, шановний Богдан Краймз.
Так як я на мене складена скарга - надам від себе відповідь.

Починаючи від 2:30 ви мали дискусію з моїм колегою, Тонні Дніпровським. Він пояснював вам декілька раз, що ви повинні покинути територію ГУ НПУ К згідно закону про * Закриті режимні об'єкти * статті 5. Проте, ви не чули його та доказували свою правоту, за що можна притягнути до відповідальності а саме за не підкорення. Ваші дії котрі відбувались у холлі, були неадекватними та провокативними у нашу сторону, за для того щоб привернути нашу увагу у вашу бік. Ви не бажали проводити конструктивний діалог який хотів звами провести Тонні. Це все тривало більше 20 хв, та результату ніякого не приносило.

Після цього, коли ми зрозуміли, що пояснювати вам сенсу немає, ми надали усім хто знаходився у холлі закону вимогу та час протягом якого ви можете самі покинути територію, обійтись без затримання та всяких проблем, але ви цього не захотіли.

Через деякий час, як ситуація впринципі врегулювалась, я вийшов на передній двір ГУ НПУ та побачив що проблема все ж таки залишається актуальною. Мій колега, надавав вам попередження які ви успішно ігнорували. Надалі, ви почали ставити запитання до мене - (Чому я маю покидати територію, де таке написано і т.д) що виглядало з вашої сторони тупо та не красиво по відношенню до нас. Тому що усі вимоги були оголошені під час дискусії, котра описана вище. Також, ви просили надати моє посвідчення, проте ви не вказали де таке написано та чи взагалі таке правило існує, та відмовились спілкуватись зі мною.

Побачивши, що ви не збираєтесь слухатись та дотримуватись вимог, я вирішив вас затримати на що підстави у мене були. Одразу як ми зайшли у хол вам були зачитані ваші права а саме - міранда. Якщо ви можливо забули, можете ознайомитись тут та знати їх на майбутнє. Вас неоднаразово було запитано, чи бажаєте ви скористатись своїми правами, але конкретної відповіді я не почув. Виписав вам розшук за статтям 10.9 і 10.4, що вони означають ознайомтесь ось тут - тицяй. Водночас, ви ще перебували у державному розшуку, надаю вам скріншот для переконання - [Посилання]

З огляду на вище сказані слова та надані факти, можу сказати впевнено що порушень з моєї сторони відсутні.
У випадку запрошення доказів, готовий їх надати або ж показати адміністрації у голосовому каналі.

Раджу вам, перечитати законодавчу базу та в разі таких випадків ви змогли довести свою думку.

Бажаю вам тихої ночі та гарного дня!

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу та відеодоказ від працівника НПУ виношу вердикт.

Від працівника НПУ - Порушень не виявлено!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі