Відмовлено Нрп | Ярослав Рибальченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксавье Брукс

Тревор Фитцджералд
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
205
Реакції
73
Бали
73
Нікнейм адміністратора: Ярослав Рибальченко
Особистий нікнейм: Илюшка Тюбікович
Суть скарги: мені видали покарання за ДМ в ЗЗ, сам ДМ проізошов на КПП у ЗСУ, як по карті Тереторії ЗСУ там є красна зона! А адмін мені каже що там Зелена зона, як мені дізнатися яка там зона,! ЯКА ТАМ ЗОНА?! За простий ДМ лають менш покарання, а мені дали ДМ ЗЗ 4 години, хотя там не ЗЗ. Адмін мене не вислуховують та уходят від відповіді
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
дата: 06.09.23

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
Це червона зона що ти там не можеш бути, а зелена зона там де не можна ДМити, а це роботи, фракції і тд.

Ксавье Брукс

Тревор Фитцджералд
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
205
Реакції
73
Бали
73
Це червона зона що ти там не можеш бути, а зелена зона там де не можна ДМити, а це роботи, фракції і тд.
Мені кажуть адмін що КПП у ЗСУ це ЗЗ а ЗСУ і карта території ЗСУ каже мені що там червона зона, і хто правый, мені ще за це дали покарання нерозібравшись

Грейс Кеннеді

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
144
Реакції
32
Бали
28
Мені кажуть адмін що КПП у ЗСУ це ЗЗ а ЗСУ і карта території ЗСУ каже мені що там червона зона, і хто правый, мені ще за це дали покарання нерозібравшись
Зелена Зона в плані правил проекту що там не можна стріляти, а червона зона в плані рп що там не можна знаходитись звичайним людям

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Вам надали відповідь гравці, які розуміються в цьому.
Я вам говорив, де переглянути карту Зелених Зон, надаю посилання - Click.

Неодноразово повторював вам, що Красна Зона, це міжфракційний координат, де гравцям заборонено бути.
Зелена Зона - там, де , ви не маєте права перестрілюватись, згідно правилам серверу.
Ці, дві зони ніяк не стосуються один одного.

Очікуйте кінцевої відповіді від Керівництва.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
В нас немає "красних" зон. Є тільки жовті та зелені зони які офіційно затверджені загальними правилами проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі