Відмовлено Нрп коп Част 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
37
Реакції
19
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Вітя Блатний
2. Нікнейм порушника: Даньок Керрі
3. Суть скарги: Більшість я сказав у першій скарзі але це друга скарга на цього гравця я дуже хочу щоб ви як адміністрація видали цьому сурове покарання за грубі численні порушення бо він не 1 машину відвіз . Я хочу побачити відео докази траспорних засобів які він відвозив але вони їхали якщо їх нема або вони стояли це неправильно та просто можна рахувати видав штраф за просто так і увіз авто . Я хочу щоб всім гравцям яким він виписав ці нрп штрафи він покрив зі свого рахунку Із-за цього гравця в мене залетіли права дві машини на штраф стоянці мені повезло одразу оплатити . Ще якщо ви порахуєте. його дії нормальними прошу тоді формуйте нові правила новий бредовий штраф за те що авто стоїть без номерів . Я вважаю що співробітник зовсім не знаю ні правил серверу нічого як він дійшов до летенанту.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): два відео Част 1
Част 2

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, переглянувши логування ваша машина була евакуйована без транспортних знаків, після чого ви сплатити за машину штраф аби забрати її зі штрафмайданчика і в 13:31 встановили на неї номера "BO6358OP".
Порушень не виявлено.

ВІДМОВЛЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі