Розглянуто Нрп коп // нрп каданки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
20
Реакції
6
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Влад Трупи 147698
  2. Особистий нікнейм: Вася Хріменко
  3. Суть скарги: людина з сбу бере мене в кайданки дає розшук і садить , по нрп , жду доказів що я це зробив
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.08

Влад Вакула

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
242
Реакції
95
Бали
73
1. На відео не чути людину (вона могла ще порушувати правила а також правила войс чат) також відсутствують тайм-коди (так як відео длиця більше 2-3 хвилин)
2. Видача рошуку була відіграна ( у даної людини на відкаті зафіксовано)
на 2:34 відігровка діставання планшета КПК та почав видавати рошук (я ще міг видати 1.5 так як він іспользував анімацію що псує майно, но я видав тільки 1.2 порушення порядку (но я не видавав так як я зачітав міранду а аткож запитав у людину ' бажає вона адвоката?' людина відповіла 'ні' і я видав рошук
на 2:45 я повідомляю про статью 1.5

також хочу додати свої відео докази тик

на 0:03 ми бачимо як людина використає анімацію з метою приниження даного предмета (в нашому випадку горшик з кустом)
на 0:47 була відігровка кайданок

на 1:38 можемо побачити як людина у формі поліції втручаеця до рп процесу, хоча її не просив я допомагати

також хочу взяти на увагу що дана людина говорила оффтопом протягом усієї години процесуальних дій або навіть так скажу протягом усього рп процесу

2:53 була відігровка діставання планшета КПК та рп відігровка видачі рошуку

3:01 повідомляю про статью 1.5
3:46 людина повідомляє що адвоката не потребує
4:03 була відігровка дісавання ключей від КПЗ відкривання КПЗ зняття кайданок та закривання КПЗ

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,206
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Працівник надав докази вашого порушення, порушень зі сторони працівника СБУ відсутні.
Гравець №185112 отримує покарання у вигляді jail 15 - NoNrp.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі