Відмовлено Нрп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Квікі

Ех-Полковник ДКВС 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
171
Реакції
57
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денис Квікі
2. Нікнейм порушника:Роман Семеген
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:Поламалися авто і на світлофорі стояв з аварійкою після чого 1 з нпу поїхав доганяти авто яке зупинив ,а інший просив паспорт але не зупиняв після чого дістав мене з авто та взяв в кайданки та посвідчення не показав,багоюз
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тук тук тен-коди 00:00 по 1:59 та 2:00-2:10
6. Дата порушення:07.12.2025

ppsonek

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
тоже само

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,732
Реакції
912
Бали
253
Вітаю. Я, співробітник НПУ, виїхав у патруль спільно з Валерієм Сухановим. Під час патрулювання мій напарник зупинив транспортний засіб за порушення Правил дорожнього руху. У момент, коли проводилися процесуальні дії та спілкування з водієм, ви під’їхали до нас і почали вмикати музику, чим заважали виконанню службових обов’язків.

Варто зазначити, що раніше ви вже допускали провокаційну поведінку щодо співробітників НПУ, і ця ситуація стала черговим випадком недотримання вами норм РП-взаємодії.

Відповідно до статті 17 Закону України «Про Національну поліцію», сторонні особи не мають втручатися у процесуальні дії поліцейського. Я мав намір надати вам усне попередження щодо необхідності залишити місце оформлення, але ви не реагували на звернення та продовжували провокувати, а також їздили за мною без поважних причин.

У зв’язку з цим було прийнято рішення винести вам адміністративний штраф за порушення ПДР, а саме:
керування пошкодженим транспортним засобом;
відсутність номерних знаків.

Я декілька разів ввічливо просив вас від’їхати на парковку або до узбіччя, щоб не створювати перешкод іншим учасникам дорожнього руху, однак ви ігнорували мої законні вимоги. Це дало мені підстави затримати вас за непокору та відмовлялися надавати документи, хоча я вам назвав Відповідно до статті 15 Закону України «Про Національну поліцію», надайте ваші документи.

Щодо ваших звинувачень у «багоюзі»: я не знав, що можливість рухатися разом із затриманою особою у кайданках є технічним багом. З точки зору РП логічно, що поліцейський не має стрибати з затриманим, але технічно це не обмежено — і це питання до розробників, а не до мене. Намірів свідомо використовувати баг у мене не було.

Усі докази мною були надані ГС / ЗГС Держ.

Останнє редагування:

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
Вітаю, я є Генералом НПУ. Переглянувши докази "порушення" мого працівника, можу винести вердикт. Порушень від працівника не виявлено. Щодо "багоюзу", стрибки через паркан ним не являється. Також щодо зупинки транспорту буде проведено бесіду
Очікуйте розгляду від адміністрації
.​

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Порушень правил UG з боку гравця не виявлено!
Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі